DEEP…conducatorul rascoalei

0
791

Imaginati-va asta: aveti 9 ani si puneti la cale o razmerita impotriva unuia dintre profesorii vostrii. Ei bine, de ce aveti nevoie: una bucata capitan pirat inficosator,  care sa conduca rascoala.

Rezolvarea: Johnny Deep, care conform BBC, care a ajuns intr-o scoala generala din Greenwich, Anglia in urma unei scrisori primita de la o eleva pe nume Beatrice. Copila a scris personajului sau din „Piratii din Caraibe” („Pirates of the Caribbean”), mai exact Capitanului Jack Sparrow, rugandu-l sa le conduca revolta impotriva profesorilor.

„ Suntem capabili, dar avem probleme in a porni razmerita impotriva profesorilor nostrii” a scris Beatrice. „Ne-ar face mare placere daca ai putea sa vii sa ne ajuti”.

Depp, care era la filmarile celei de a patra parti a filmului „Piratii din Caraibe” –  „Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides”, a venit „reglulamentar” imbracat in costumul din dotare sa se adreseze elevilor.

Insotit si de alti colegi costumati, Deep a citit scrisoarea lui Beatrice si a jucat rolul lui Sparrow timp de 15 minutes, a cantat si a dansat ca piratii si s-a sfatuit cu pana sa, in final a hotarat ca o revolta i-ar putea aduce belele.

Mai tarziu Beatrice a spus „m-a imbratisat si mi-a zis – mai bine nu incepem rascoala azi, pen’ ca afara sunt politisti care ma urmaresc.”

Dupa acest eveniment, Deep s-a intors la munca, el fiind capul de afis a celei de a patra francize de miliarde de dolari alaturi de Penelope Cruz.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: