De ce sa te inscrii la BuzzCamp 2015

Date:

Pentru cei care nu stiu, BuzzCamp este cel mai complex eveniment de dezvoltare personală, recrutare targetată și orientare în carieră din Romania ajuns la editia cu numarul 13.imagine-buzzcamp1

De ce sa te inscrii la BuzzCamp 2015

In fiecare ediție se petrece ceva nou, iar temele alese de această dată sunt exclusiv bazate pe feedback-ul participanților edițiilor anterioare, teme de actualitate și de interes pentruei. Speakerii invitațisunt din domenii variate, oameni cu povești de succes, printre care îi putem menționa pe Ana Ularu, Cristina Bazavan, Camelia Sucu, VasileCalofir, Alexandru Negrea, CristiDorombach, Vlad Tausance șimulți alții.

Pe lângă informațiile pentru dezvoltarea lor personală, împreună cu companiile participante, le oferim tinerilor oportunități reale de angajare și orientare în carieră.

Astfel, încadrul workshop-urilor dar și în timpul pauzelor, la fotoliile de consiliere, se vorî ntâlni cu reprezentanții Pepsi, Mercedes, HP, Arcelor Mittal, Accenture, Optaros, PwC, EY, Telus, WNS, KPMG, Royal Canin și alte companii de top.”

Ce-si doresc organizatorii de la acest eveniment

“Ne dorim să ajutăm tânăra generație să-și găsească drumul către un viitor de succes. De șapte ani reușim prin evenimentele noastre să influențam pozitiv viitorii profesioniști și continuăm să o facem în fiecare ediție.”

Considerăm că sunt suficiente motive să nu lipsiți de la eveniment! Înscrierile se facpe http://buzzcamp.ro/event/bucurești/înscriere/, iar participarea este gratuită!

Informații despre programul și înscrierile în celelalte 7 orașe găsiți pe www.buzzcamp.ro/event.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...