DOC & Motzu – Baiatul bun, baiatul rau (piesa noua)

Date:

DOC Baiatul bun, baiatul rau
DOC Baiatul bun, baiatul rau

DOC a lansat o noua piesa in colaborare cu Motzu, extrasa de pe albumul anuntat de cei doi. Materialul discogfrafic a fost anuntat initial pentru luna decembrie, insa din diverse motive mult asteptatul album a fost amanat.
Doc glumeste in legatura cu aceasta colaborare si spune ca este un feat cu Vlad Munteanu (Doc pe numele sau real), omul din spatele artistului. Pentru a respecta realitatea de pe piesa, trebuie sa spunem ca vocea feminina de pe Baiatul bun, baiatul rau ii apartine Anei Maria Alexe, fosta concurenta de la Vocea Romaniei. In mod firesc versurile sunt semnate de DOC, iar inregistrarile au avut loc la Chill Brothers Studio, iar
Mixul si masterul s-a realizat la HaHaHa Production.
Artistul spune ca a scris piesa in 2011 si nu cu gandul la public ci cu gandul la propria persoana sub impulsul sentimentelor descrise in piesa.

DOC si-a propus din punct de vedere muzical in 2014  sa produca si pentru alti artisti, atunci cand a semnat un contract de colaborare cu HaHaHa, motiv pentru care a fost criticat de fanii radicali ai rapului si chiar de Ombladon de la PARAZITII. In acest context a aparut si piesa Praf, un raspuns din partea lui DOC pentru Cheloo si Ombladon.

DOC Baiatul bun, baiatul rau

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...