DayZ a vandut 2 milioane de exemplare in 2 ani

Date:

DayZ a vandut 2 milioane de exemplare in 2 aniDayZ a vandut 2 milioane de exemplare in 2 ani, numarul de 2 milioane nu ar parea foarte mare pentru un joc normal, dar jocul este inca Alpha (Early Acess), asta inseamna ca pot aparea foarte multe bug-uri si crash-uri in joc, dar ideea jocului a fost atat de mult placuta incat s-au vandut sute de mii de exemplare pentru un joc incomplet, care nu este inca finisat.

Acum ca tot fac referire la jocuri incomplete, nici acum nu am ajuns sa inteleg de ce EA a lansat Battlefield 4 in starea aia, chiar daca pari uimit, nici acum nu au rezolvat problema NetCode-ului, e ca si cum au lansat un joc BETA si nu un joc complet finisat, pacat pentru ca jocul are foarte mult potential.

Revenind la DayZ, pe langa faptul ca jocul este early access, EyeBattle nu pare sa fie cea mai buna alegere pentru a oprii jucatorii care folosesc coduri in joc. In orice caz pentru fanii modului DayZ, totul e acolo unde trebuie, ai o harta imensa pe care o poti explora, cu resursele limitate si o hoarda de zombie pe urmele tale.

DayZ Gameplay

Concluzia mea finala legata de DayZ este ca trebuie neaparat sa schimbe Engine-ul jocului, pentru cei care nu stiu DayZ foloseste „Take On Helicopter Engine” care este defapt engine-ul pentru Arma II Operation Arrowhead, cu toate astea engine-ul DayZ are si cateva elemente din ARMA 3, cu toate astea tot nu e cel mai potrivit pentru DayZ.

Tu ce crezi?

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
DIGITALhttp://www.revistaomf.ro
Blogger pasionat de Tehnologie, IT, fotografie si videografie. Scriu in categoriile: Film si IT&Games, prezent in online de 15 ani, in prezent atentia indreptata catre optimizarea SEO si Social Media. Foarte atent la detaliu, cred ca sunt putin perfectionist! Online pe www.revistaomf.ro
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...