Continuarea filmului „Ho HoHo 2: O loterie de familie” se va lansa pe 23 noiembrie

Date:

Daca nu ati vazut prima parte a filmului „HoHo Ho” lansat in 2009 cu Stefan Banica in rolul principal si  pustiul lui Bittman in rolul copilului nazdravan  trebuie sa stiti ca a fost un film extrem de haios care a dovedit ca si noi putem face astfel de filme de sezon care prind  foarte bine. Pe 23 noiembrie se va lansa si continuarea acestui film, numai ca de aceasta data rolul „mosului” va fi luat de Dragos Bucur.

În „Ho HoHo 2: O loterie de familie”, Dragoş Bucur îl interpretează pe Vlad, un poliţist care în timpul liber îmbracă celebrul costum cu barbă în scopuri caritabile. Astfel ajunge şi la orfelinat şi o cunoaşte pe Ema. Dragoş se amuză când povesteşte despre rolul pe care îl interpretează: „Se pare că mă specializez pe roluri de poliţist”. Actorul este bucuros ca in sfarsit si fetita sa il va vedea intr-un film:

„Este pentru prima oară când îl joc pe Moş Crăciun şi abia aştept să văd reacţia Sofiei când mă va vedea. De altfel, cred că este primul film în care joc şi pe care îl va vedea şi ea”.

Alături de Dragoş Bucur, „Ho HoHo 2: O loterie de familie” îi aduce în rolurile principale pe Andreea Marin Bănică, Gheorghe Visu, Dana Rogoz, Lucian Ifrim şi Mirela Oprişor. Patricia Posluşnic, David Petcu şi Dennis Christian Caracaş sunt tinerii actori care completează cu succes distribuţia filmului, prin interpretarea adorabililor copii de la orfelinat.Acţiunea filmului o aduce în prim plan pe Ema (Patricia Posluşnic), o fetiţă sătulă de viaţa fără bucurii din orfelinat şi care, într-o zi, are norocul să găsească un bilet de loterie câştigător. Tocmai când începea să creadă că visele pot deveni realitate, află că biletul poate fi încasat doar în decurs de o săptămână şi doar de un adult. Cum în Ioana (Andreea Marin Bănică) – singurul adult pe care îl cunoaşte – nu poate avea încredere, Ema pleacă să găsească pe cineva din lista de familii pe care se descurcă să o ia de la orfelinat. Cu ajutorul bunului său prieten Cosmin (David Petcu), dar nu numai, Ema va învăţa adevăratul sens al conceptului de „familie”, unul pe care niciodată nu îl anticipase.

Ho Ho Ho – prima parte

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...