Concertele anului 2014

Date:

Concert

Anul 2014 este unul plin de muzică bună. Nume grele ale muzicii susţin începând cu luna februarie concerte în ţara noastră, cele mai multe având loc în Bucureşti. Printre artiştii internaţionali, precum Deep Purple şi Thirthy Seconds To Mars, se strecoară şi câţiva cântăreţi români.

Vedeţi mai jos concertele anului 2014 :

  •      Dulce Pontes, regina muzicii fado, va susţine un concert duminică, 9 februarie, la Sala Palatului din Bucureşti. Marcel Pavel va fi invitatul special al concertului.
  •      Ca în fiecare an, Direcţia 5 ne aşteaptă pe 14 februarie la Sala Palatului, de la ora 19 :30 pentru un concert de  Valentine’s Day.
  •       Fanii rockului care nu au reuşit să ajungă la concertul din 2013 la Cluj Napoca, au acum motive de bucurie. Formaţia britanică, Deep Purple, va concerta la Sala Polivalentă din Bucureşti, joi, 20 februarie.
  •     Odată cu lansarea albumului Acasă, Smiley va susţine concert la Sala Palatului pe data de 1 martie. Artistul ne promite multe surprize, invitaţi speciali şi piese în primă audiţie.
  •          Pe 20 martie, trupa Voltaj ne invită la Sala Polivalentă unde va pune în scenă un “Meci de box”.
  •       Horia Brenciu pregăteşte şi anul aceasta un concert de zile mari. Spectacolul va avea loc la Romexpo, pe 29 martie.
  •      O altă regină a muzicii fado, Mariza, va susţine concertul tot la Sala Palatului din Bucureşti, pe data de 15 mai.
  •     Starul latino, Mark Anthony, va concerta pentru prima oară în România, pe data de 19 mai, la Sala Palatului.
  •        Trupa Thirthy Seconds To Mars va veni şi în România, pe data de 4 iulie. Concertul face parte din turneul de promovare “Love, Lust, Faith and Dreams” şi va avea loc la Romexpo. Thirty Seconds To Mars este recunoscută pentru show-urile cu adevărat explozive, în care pasiunea pentru ceea ce fac şi dragostea pentru fanii lor sunt transformate în câteva ore de spectacol remarcabile.

Voi  la ce concert sunteţi nerăbdători să ajungeţi?

Sursă foto: dreamstime.com

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

În cât timp se recuperează investiția în panouri solare?

Atunci când cineva alege să investească în panouri solare,...

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...