BUZZ!Camp se apropie de Bucuresti

Date:

Evenimentul BUZZ!Camp va incepe pe data de 15 aprilie si in Bucuresti, astfel ca sunt convins  asteptati  nerabdatori sa mergeti sa asistati la conferintele si intalnirile ce vor avea loc  in saptamana 15-19 aprilie. Dar pana una alta sa va spun ca BuzzCamp a avut loc deja  in Timsoara, iar maine sunt asteptati  tinerii din Iasi.concurs tableta

Ce este BuzzCamp ? 

Tinerii cu potential, care sunt interesati de dezvoltarea lor personala si de asimilarea cat mai multor cunostinte. Timp de 5 zile, la Hotel Marshal Garden din Bucuresti, vei avea ocazia sa interactionezi cu traineri renumiti, vedete si reprezentanti ai companiilor de top.

Indiferent de domeniul in care studiezi, locul tau este la BUZZ!Camp. Pentru pasionatii de IT si tehnologie recomandam workshop-ul Raiffeisen Bank care cauta tineri pasionati de calculatoare. De asemenea, cunoscatorilor de Java, Java Script si C++ le-am pregatit fotolii de consiliere unde partenerii nostri de la APT ii asteapta cu job-uri in domeniu.

BUZZ!Camp te premiaza cu o tableta Prestigio MultiPad7

Convinge-ti 5 prieteni sa vin la eveniment si trimite-ne lista cu numele lor la adresa [email protected]. Tot ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti pe site si sa participati la BUZZ!Camp in saptamana 15-19 aprilie.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...