BUZZ!Camp se apropie de Bucuresti

0
760

Evenimentul BUZZ!Camp va incepe pe data de 15 aprilie si in Bucuresti, astfel ca sunt convins  asteptati  nerabdatori sa mergeti sa asistati la conferintele si intalnirile ce vor avea loc  in saptamana 15-19 aprilie. Dar pana una alta sa va spun ca BuzzCamp a avut loc deja  in Timsoara, iar maine sunt asteptati  tinerii din Iasi.concurs tableta

Ce este BuzzCamp ? 

Tinerii cu potential, care sunt interesati de dezvoltarea lor personala si de asimilarea cat mai multor cunostinte. Timp de 5 zile, la Hotel Marshal Garden din Bucuresti, vei avea ocazia sa interactionezi cu traineri renumiti, vedete si reprezentanti ai companiilor de top.

Indiferent de domeniul in care studiezi, locul tau este la BUZZ!Camp. Pentru pasionatii de IT si tehnologie recomandam workshop-ul Raiffeisen Bank care cauta tineri pasionati de calculatoare. De asemenea, cunoscatorilor de Java, Java Script si C++ le-am pregatit fotolii de consiliere unde partenerii nostri de la APT ii asteapta cu job-uri in domeniu.

BUZZ!Camp te premiaza cu o tableta Prestigio MultiPad7

Convinge-ti 5 prieteni sa vin la eveniment si trimite-ne lista cu numele lor la adresa [email protected]. Tot ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti pe site si sa participati la BUZZ!Camp in saptamana 15-19 aprilie.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: