Concerte de 14 februarie…sau unde iesim de Ziua indragostitilor

0
778

Cu siguranta multi ditnre voi va intrebati ce sa faceti de “Ziua iubaretilor”..iar multi fac eforturi si dau lumea peste cap…doar doar sa gaseasca ceva deosebit pentru “ea” sau pentru “el”. Cand ar trebuie sa stie ca cel mai important este sa ai o persoana iubita si sa iti petreci timpul cu ea. Totusi noi venim cu cateva idei pentru voi….sau cum puteti sa faceti o impresie buna cu o iesire la un concert.

Razio Zu oragizeaza:
ZU Loves YOU. Evenimentul prezentant de matinalii de la Radio ZU are loc mâine, 14 februarie, de la ora 19:00, la Afi Palace Cotroceni in zona patinoarului.
Daca va intrebati cine va urca pe scena ..va spunem tot noi:onnect-R, Smiley, Andreea Bănică, Narcotic Sound & Christian D, Corina, Tom Boxer si Morena.  Un invitat special va fi Andrei Leont,castigatorul X Factor.
Concert PEPE de Valentine’s Day in Club Bamboo
Pepe le pregateste o seara plia de iubire tuturor fanilor in clubul de fite din Bucuresti. Daca iubiti muzica artistului sunteti asteptati pe 14 februarie in Club Bamboo pentru a fredona ‘Imi place’, ‘Cine te iubeste’,  ‘Numai iubirea’, ‘100 de femei’, ‘Uno, Dos, Tres’.  Alaturi de PEPE vor incinge atmosfera in club  MC Nonis si Dj Ya-Meel, rezidentul din BAMBOO.
Concert Directia 5 la Sala Palatului
Cu siguranta fanii trupei stiu deja de concertul de Ziua indragostitilor pregatit de baieti, concert ce a devenit deja o traditie pentru trupa. Anul acesta alaturi de Directia 5 vor urca pe scena cele mai iubite voci feminine din Romania:Monica Anghel, Paula Seling, Giulia si Anda Adam.Posesorii biletelor VIP pentru concertul de la Sala Palatului vor avea acces gratuit la after party-ul gazduit in clubul Jukebox in aceeasi zi, intitulat “Electric Love by Directia 5”.

 

Piesa de teatru Doamna si Specialistul la teatrul Nottara

Daca aveti chef de o iesire ceva mai speciala alaturi de persoana iubita va invit sa mergeti la piesa Doamna si Specialistul de la teatrul Nottara. ora 19:30 Teatrul Nottara, Sala Horia Lovinescu, Bucuresti
« Intr-o noapte de revelion se intalnesc singuratatile a doua femei. Nu au nimic in comun, le separa mediile din care provin, profesiile, tipologiile barbatilor pe care i-au avut alaturi. Totusi, cu umor reusesc sa treaca impreuna peste un moment delicat al vietii lor. Un spectacol pe care l-am gandit cu mult respect si multa dragoste pentru doua minunate actrite: Catrinel Dumitrescu si Carmen Trocan.”(Radu Nichifor)
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: