Concert Electric Fence live @ Club Karma

1
780

Trupa  Electric Fence va sustine un concert live in  Club Karma din Arad in data de 15 decembrie, astfel ca fanii trupei sunt asteptati pentru o seara speciala.

Din avalansa de concerte „obisnuite”,  acesta ies un pic din rutina . Sunt o serie de artisti care au inteles faptul ca in preajma sarbatorilor oamenii sunt mult mai dispusi sa isi petreaca timpul la evenimente de acest gen, astfel ca isi pregatesc an de an show-uri ” de Craciun”.

Trupa Electric Fence va propune o seara iesita din banal

Trupa a luat nastere in anul 2009, iar prima piesa care au compus-o, respectand reteta actuala a fost „I`m the biggest star”.Au cântat în cluburi importante din Bucuresti si din tara, dar s-au remarcat prin prezenta in playlistul Radio Guerrilla, unde au si performat   în cadrul emisiunii GuerriLive gazduita de Bogdan Serban la Radio Guerrilla.

Trupa Electric Fence a refuzat stereotipurile, a refuzat sa se alinieze trendurilor si au creat o muzica originala, proaspata, si asa, cum multi din degustatorii genului au spus, o muzica din 2011-2012.Concertele trupei Electric Fence sunt un amestec de virtuozitate, proaspetime si energie debordanta,  facandu-i, fara exceptie, pe oricare dintre participanti sa-si doreasca sa repete experienta.

Formula actuala:

Elena Vasile – voce

David Ciente – keyboards & sampler

Alexandru Mîsu – chitara

Tudor Rotarus – bass

Radu Moldovan – tobe

Lucian Indre – sunet

Antonio Eduard – manager

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=NtvKBQawTC4[/pro-player] [pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=VL91V8SwGL8[/pro-player]
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: