Directia 5 le ofera un concert special fanelor de 8 martie

1
1835
Concert Directia 5 2016

Concert Directia 5 2016Directia 5 inseamna peste 25 de ani de activitate muzicala, mii de ore petrecute pe drum, mii de zile dedicate fanilor si zeci de piese de iubire. Pentru un artist scena este a doua lui casa, fanii sunt a doua familie si uneori chiar prima – pentru ca ii pune pe primul plan.

Toate aceste motive sunt suficiente pentru a cauta adanc in suflet si in spiritul creator idei deosebite pentru a-i surprinde pe fanii. Alaturi de ei traiesti o frumoasa poveste de iubitre. Directia 5 traieste o frumoasa poveste de iubire prin zecile de piese lansate in ultimii ani.

Concert Directia 5,  8 MARTIE 2016 la Sala Palatului

Concert Directia 5  8 MARTIE 2016 , o zi speciala pentru toate doamnele si domnisoarele si o ocazie in plus pentru a le surprinde. Daca in 2014 baietii au cantat femeilor si nu numai – tututor indragostitilor – pe data de 14 februarie, iata ca in 2016 primavara vine cu Directia 5 😉

Concert Directia 5 2016 Cel mai frumos Cadou

Cel mai frumos cadou” va fi o seara de neuitat, in care evadezi din cotidian, si vibrezi la intensitate maxima alaturi de trupa si invitatii sai. Titlul este ales perfect, daca iubita voastra ii are la suflet pe cei de la Directia 5 cu siguranta nu veti da gres cu 2 invitatii la concert.

Preturi bilete Directia 5 concert 8 martie

Preturile biletelor incep de 60 ron si ajung pana la 150 de ron, in functie de categoria aleasa 😉 Biletele pot fi achizitionate de pe mai multe site-uri, printre care: Eventim, Bilete.ro si de Sala Palatului, etc

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:

1 COMENTARIU

Comments are closed.