Nick Kamarera Feat. Alinka – How Deep Is Your Love

Date:

Cei doi artisti  ne-au dat trezirea in fiecare dimineata in aceasta vara pe litoralul romanesc  cu piesa Nada Mas (Pego Pego)  spre finalul anului s-au gandit sa ne faca un cadou, o piesa noua nouta in preajma sarbatorilor de iarna. Noua piesa se numeste How Deep Is Your Love si a fost lansata in premiera la neata chiar de Mos Nicolae.

Piesa a beneficiat initial de o varianta acustica la care s-a filmat un clip de studio cu scopul  promovarii  acestei piese care deja a prins foarte bine la public.

Nick Kamarera a declarat ca vor filma un clip in curand si la varianta dance, cea  pentru radio si club, iar cei care isi vor dori sa remixeze aceasta piesa o pot face. Cele mai reusite varaiante vor fi considerate oficiale si vor fi promovate ca atare. Conditia fiind una singura: sa trimita remixurile pe [email protected] si sa nu le posteze inainte pe internet.

 

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...