Cine merge la Delta Music Fest 2012?

Date:

Delta Music Fest 2012, festivalul prezentat de Burn Studios si Beck’s a ajuns la editia a IV si va avea loc intre 19-21 iulie in Delta Dunarii la Sfantu Gheorghe.

Vino weekend-ul viitor in Delta sa te reconectezi cu natura ca sa te deconectezi total de stresul din oras. Delta Music Fest iti promite o vacanta boema in care ziua te bronzezi pe plaje nesfarsite si aproape pustii, iar seara dansezi pe nisip pe ritmuri cat mai variate. De fondul sonor se ocupa Kraak and Smaak (DJ Set), SubcarpatiNorzeatic si Khidja, Zicu&Ufe, Limun, Gojira si JoE&Tzuc de la GrooveON.
Vrei sa uiti total de jungla de beton?
In Delta e foarte usor: te dezmortesti dimineata pe racoare cu o sesiune de yoga creativa. Apoi: plaja, soare, plaja, masaj a la Aburigu, plaja, o plimbare cat sa explorezi imprejurimile si sa pozezi pelicanii si cormoranii. Pe seara inalti un zmeu sau inveti ceva nou la cate un atelier: improvizatie, fotografie sau storytelling (marca Decat o Revista). Bonus: campionat de caiace, table, plus petanc si jonglerii.
Vrei sa intelegi mai bine ecologia?
Prietenii de la Let’s Do It Romania vin sa se asigure ca ecosistemul din Delta ramane intact si dupa festival, iar amicii de la Incubator 107 vor tine un nemaivazut workshop de reciclare creativa. Avem si o inovatie cu bataie „eco”, premiera in Romania: e vorba de un hibrid de bicicleta tandem care, prin pedalare, va asigura produce energie suficienta pentru alimentarea unei scene.
Cum ajungi si unde stai?
Delta Music Fest e singurul festival la care ajungi cu vaporasul, care se ia din Tulcea, Mahmudia sau Murighiol. Te vei caza pe malul unui canal acoperit de nuferi, in casutele din Dolphin Camping sau in corturile pe care ti le livram la cheie. Bun de stiut: daca ajungi de joi 19 iulie, camparea e la fel gratuita ca intrarea la festival.
sursa: urban.ro
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...