Cele mai tari filme ale momentului in Romania

0
942

Daca va ganditi sa mergeti la cinema in aceasta perioada si nu stiti ce alegeri sa faceti, noi cei de la Redactia4fun sarim in schema cu o recomandare 😀 De fapt va prezentam cele mai vizionate 5 productii ale momentului in cinematografele din Romania. Nu de alta dar de multe ori este greu sa faci o alegere, astfel ca numarul de spectatori care au vizionat un film este un criteriu de luat in seama 🙂

Locul IAmerican Reunion (Plăcintă Americană. Din nou pe felie)

Este vorba de o continuare a serie de succes de acum 10, iar personajele de atunci se intor pentru clasica pentru întîlnirea de zece ani. Dar nu putea sa fie o intalnire obisnuita….nu de alta dar vorbim de gasca nebuna, care isi faci din nou de cap. In rolurile principale ii avem pe pe Jason Biggs, Alyson Hannigan, Seann William Scott. Daca acum 10 ani băieţi din micul orăşel din Michigan se chinuiau sa-si piarda virginitatea…acum se straduiesc sa-si „piarda” sotiile :)) mai multe vedeti la cinema, desigur.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=1akixU65dDY[/pro-player]

Locul IIBattleship

Daca va plac filmele SF cu actiune si bataie plus cu elemente din jocurile PC acesta ar trebui sa fie pe placul vostru. Filmul este inspirat din jocul clasic de război Hasbro si ne prezinta lupta de supravietuire a planetei noastre impotriva unei puteri superioare. Adica mai pe scurt fie spus acelasi cosmar al omenirii impotriva extraterestrilor. Cand de fapt acest gen de filme reprezinta o fictiune 100%, nu de alta dar noi oamenii vom distruge sinuri aceasta planeta. Suntem atat de lacomi pentru propria persoana incat nu avem nevoie de ajutor de la ” o forta supranaturala” :)) Filmul este regizat de Peter Berg si ii are in rolurile principale pe Rihanna, Alexander Skarsgård, Liam Neeson, Taylor Kitsch.

Locul III- Lockout (Misiune pe MS One)

Stiti genul de film care il are in rolul principal pe „soldatul universal” american aflat in slujba presedintelui. Presedinte care dintr-un motiv sau altul are nevoie de acesta pentru o misiune secreta, speciala. etc.

Ei bine acest film respecta acest scenariu cu precizarile ca misiunea este intr-o inchisoare unde destinutii sunt tinuti „Adormiti” iar misiunea speciala este aceea de o salva pe fiica presedintelui care s-a dus sa se „plimbe” pe acolo. Tocmai atunci detinuti sau „rascolit” din amorteala si au pus-o de o revolta 😀 Regia este semnata de James Mather, Stephen St. Leger, iar in rolurile principale ii avem pe Guy Pierce, Maggie Grace, Peter Stormare, Joseph Gilgun, Lennie James şi Vincent Regan.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=NZ-9a_30wRQ[/pro-player]

Locul IV – Wrath of the Titans

Este genul de film care se incadreaza in stilul aventura- fantastic si ne prezinta povestea pescarului Perseu care duce acum o viata normala alaturi de fiul sau dupa ce in urma cu 10 ani a invins monstrul Kraken. Dar pacea nu dureaza foarte mult, astfel ca in Olimp incepe din nou razboiul dupa ce Kronos, se eliberează din adâncurile infernului titanii condusi de acesta incepe lupta impotriva zeilor. Când Hades şi Ares încearcă să-l detroneze pe Zeus cu ajutorul lui Kronos, Perseu nu-şi mai poate ignora adevărata chemare, aceea de a face din nou ordine în Olimp.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=N6vcLkphPLw[/pro-player]

Locul V- The Raven(Corbul)

Vorbim de un Thriller in care un detectiv din Baltimore lupta din toate puterile pentru a prinde un criminal n serie nebun care se inspiră din scrierile lui Poe pentru a comite oribilele crime. Filmul este regizat de James McTeigue, iar in rolurile principale ii regasim pe Alice Eve (Sex and the City 2), Brendan Gleeson (In Bruges), Oliver Jackson-Cohen (Faster) şi Kevin McNally

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=qeLrtwniqM4[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: