Pepe a lansat un nou single: Iubire Interzisa

Date:

Latin lover-ul lanseaza la inceputul sezonului estival, cand toti artistii arunca in aer cluburile cu piese ritmate, o balada de dragoste:  Iubire Interzisa. Piesa este cel de-al doilea extras de pe urmatorul album al artistului dupa „Femei periculoase”. Atunci cand ne gandim la titlul albumului nu putem sa nu facem o legatura cu viata personala a artistului si sa ne imaginam daca are sau nu vreo legatura cu fost sotie 😀 Piesa a fost inclusa de ceva timp in repertoriul de concerte al lui Pepe mai ales ca este parte integranta in coloana sonora a proiectului „Unplugged Passion„, noul concept de show al artistului, concept la care Pepe lucreaza de ceva timp.

Artistul nu este inca hotarat daca va filma sau nu un clip la aceasta piesa si totul va depinde de impactul pe care aceasta il va avea in randul fanilor. Intre timp Pepe continua munca in studio si pregateste si alte surprize pe noul album, album ce va fi lansat undeva catre sfarsitul acestui an. “Iubire interzisa” este un cover dupa Dejame Ver, piesa interpretata de Rosario Flores si compusa deFernando Illan si Cachorro Lopez. Versurile sunt scrise chiar de Pepe.

 Piesa mi-a placut din prima clipa in care am ascultat-o si de aceea am decis sa o adaug repertoriului meu. Este o piesa de stare, este o piesa extrem de sensibila, este o piesa despre tot ceea ce inseamna dragoste imposibila … fie ca este povestea din afara cuplului a unei femei casatorite sau a unui un barbat casatorit, despre oameni care se iubesc din categorii sociale opuse, despre oameni care iubesc desi este o diferenta majora de varsta intre ei … “Iubire interzisa” este si o continuare si un nou episod pe care foarte multi il asteptau de la mine dupa “O femeie cat o suta”. Piesa o voi promova in emisiunile TV si pe radio in perioada urmatoare insa voi apela din nou la fani pentru decizia de a filma un clip si pentru acest single.” a declarat Pepe.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

În cât timp se recuperează investiția în panouri solare?

Atunci când cineva alege să investească în panouri solare,...

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...