CE-I FRUMOS, SI LUI DUMNEZEU II PLACE!

0
617

Pe principiul ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place sau frumusetea se afla in ochii celui care priveste, va prezint o aparitie de zile mari care pe mine m-a infiorat putin! Brrrrrr!

Cum nu stiam care sunt ultimele proiecte cinematografice ale lui Tom Cruise am fost uimita să-l vad pe coperta “W Magazine” arătând ca un star rock, cu plete, numeroase tatuaje care îi acoperă pieptul şi braţele. Mai mult, la cei 49 de ani ai sai, starul din Misiune Imposibila arata foarte bine, chiar aduce cu un vampir nemuritor si rece. 🙂  Patratelele de pe abdomen par desenate, iar bijuteriile care ii impodobesc trupul dau un aer extravagant pictorialului.

Vorba ceea, intre doua nu te ploua, nu pot sa nu observ ce bine-i mai sta junelui de la Hollywood intre 2 vampe. ;;)

Look-ul de bad boy este completat de eye liner negru şi de ojă în aceeaşi culoare, iar starul de 49 de ani este răsfăţat de două groupies blonde.

În acest pictorial Tom Cruise îşi intră în rolul pe care il joacă în cel mai recent film al său, musicalul “Rock of Ages”, în care interpretează un star rock din anii ’80, Stacee Jaxx. Filmul urmeaza sa fie lansat in iunie 2012. Din distributie mai fac parte Julianne Hough, Diego Boneta, Malin Akerman, Russell Brand, Catherine Zeta-Jones, Alec Baldwin, Will Forte, Mary J. Blige, Paul Giamatti, Bryan Cranston. Aveti mai jos trailer-ul ca sa va deschida apetitul!

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=-oXBQpTUjac[/pro-player]

Enjoy!

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: