Ce casti alegi daca esti pretentios?

Date:

Cu siguranta exista o categorie de public care tine foarte mult la calitatea sunetului chiar si atunci cand asculta muzica la casti. Mai mult decat atat este important si design-ul. Pentru ei avem o recomandare din partea prietenilor nostri de la TFK, acolo unde veti putea gasi si testa in acelasi timp o gama larga de produse Audio-Video.

Aspectul lor este retro, dar cu o tendinta spre modern. Desi nu multi stiu, iata ca Marshall fabrica si casti in afara de amplificatoare.
Semnatura legendarului Jim Marshall, fondatorul marcii, este la loc de cinste pe fiecare produs.

Date tehnice. Dupa specificatii aceste casti se prezinta destul de bine.  Membrana difuzorului este de 40 mm, puterea nominala la intrare de 15mW si impedanta de 32 Ohm +/-15% la 1kHz. Redau frecvente de pana la 20Hz cu toate ca urechea umana nu coboara pana acolo.

Ca si volum ele au o rezerva mare deci nu credem ca o sa fie vreo problema pentru cei care „asculta tare”. Daca le folosim spre exemplu cu un laptop sau un pc conventional pe iesire de casti din placa de sunet si urcam volumul, devine prea mult. Redau bine frecvente medii si medii inalte, si la un volum mai ridicat poate deveni deranjant. Pe frecventele joase au iar un randament foarte bun.

Inca de la prima vedere castile sunt si arata ok. Atat calitatea materialelor folosite cat si finisajele sunt de cea mai buna calitate. Pe partea exterioara a castilor au un plastic cu textura Tolex-ului folosit pe toate amplificatoarele de chitara. Un logo Marshall completeaza aspectul exterior al castilor. Proportionat perfect si bine amplasat, ajuta la crearea  imaginii brandului Marshall. Rama de plastic exterioara este dintr-un plastic aparent rezistent  cu textura satinata fina. Banda pentru cap este captusita cu un burete gros, extrem de comod, acoperit cu o piele ecologica.

Castile sunt supra-aurale si relativ comode. Perinitele castilor au un burete moale acoperit la fel cu piele ecologica. Difuzoarele sunt acoperite cu un material impletit care aduce cu sacii de in sau canepa. In interiorul benzii de cap chiar la incheietura cu casca in sine au o banda metalica aurie caracteristica amp-urilor, cu logo-ul Marshall. Au cu un cablu spiralat de 2,5 m lungime. Conectorul e un jack mic de 3.5mm (dar are si adaptor de 6.3 mm) si e compatibil cu orice mp3 player, iPod, iPhone, telefon, smart-phone, tableta sau laptop.

Daca v-am trezit interesul le puteti tesat sau cumpara de la magazinul de Casti Marshall  care are o bogata oferta Audio-Video printre care Pick-up-uri sau Megafoane (Portavoci) 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...