Castigatorii biletelor la concertul Voltaj

0
628

Astazi Redactia impreuna cu Refu.ro au ales castigatorii celor 3 invitatii la concertul Voltaj de la Sala Palatului. Se pare ca avem 3 femei care ne-au luat biletele la primul nostru concurs mai serios, castigatoarele sunt:

  • Nicoleta Bodnaras
  • Jugaru Simona
  • Marin Elena Madalina

Pentru a va arata si ce ne-a facut sa ii alegem castigatori, mai jos o sa fie afisata scurta povestire care ne-a facut sa dam premiile domnelor mai sus mentionate.

Nicoleta Bodnaras a scris in felul urmator:

Particip la acest concurs in urma insistentei fetitei mele (10 ani) de a merge la acest spectacol, desi nu si-a dorit niciodata sa mearga la un concert. Si tot de la ea am si o amintire legata de Voltaj, cred ca fost una din primele piese pe care m-a pus sa i-o caut pe Youtube in urma cu 5-6 ani pentru ca au dansat-o la gradinita si i-a placut foarte mult, e vorba de „Fa un pas in fata” (nu stiu daca exact asa se cheama dar sunt sigura ca stiti despre ce e vorba) | Redactia4Fun raspunde: Piesa se numeste „Un pas in fata”

Jugaru Simona ne povesteste urmatoarele:

Pot sa spun ca am foarte multe amintiri legate de concertele Voltaj, de la concertele baietilor in aer liber in orasul meu natal Focsani unde cantam piesele lor cu prietenele pana raguseam, la petrecerile de la mare cu gasca unde dansam si saream o data cu ei pana nu imi mai simteam picioarele pentru ca nu poti pur si simplu sa stai cand ei canta. Insa cea mai frumoasa amintire este cea de anul trecut in primavara de la ultimul lor concert la Sala Palatului unde am fost cu cea mai buna prietena care trecea printr-o perioada mai dificila si am luat-o intentionat pentru ca acesti baieti cu piesele lor nemapomenite o vor ajuta sa vada partea plina a paharului, iar eu nu puteam rata un asemenea concert!
A fost un concert super am dansat am cantat am plans am ras in doar 2 ore am trecut dintr-o stare in alta iar prietena mea a realizat ca „am sa trec si peste asta ce va fi va fi am sa strig iar asta e viata” sunt versurile ei preferate :)) Cel mai frumos concert al lor la care am fost, si mi-as dori sa nu il ratez nici pe acesta!!
Orice va fi Voltaj ramanea formatia mea preferata si niciodata nimeni nu o sa poata sa ii inlocuiasca!!

Marin Elena Madalina ne explica:

Cea mai frumoasa amintire pentru mine legata de trupa Voltaj, cred ca faptul ca i-am putut asculta live de curand in Targoviste, ma simteam implinita in multimea de oameni care a umplut Platoul Prefecturii, eram de-a dreptul in al noualea cer pentru ca nu am rezistat tentatiei sa nu cat si sa nu ma zbengui toata noaptea alaturi de ai mei pretiosi prieteni. 😀

Felicitari, si va asteptam impreuna cu Redactia4Fun la concertul Voltaj!

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: