Trupa Proconsul canta despre toate fetele, in Club Live

0
1212

proconsul-club-live-canta-pentru-toate-fetele

 Trupa Proconsul, canta pentru toate fetele in club Live si te invita vineri, 11 aprilie, ora 22:00, la un mega-concert live, un show in care hiturile lansate in cei 15 ani de activitate vor incendia atmosfera printr-o interpretare originala, in care instrumentele clasice se imbina cu cele moderne.

Concertul “Esti fata pentru care cant” aduce in prim-plan hituri ca “Povestea Noastra”, “Cerul”, “Tu”,”Calatorul”, “Pentru tine” sau “De la rusi vine ploaia”, dar si cel mai recent single al formatiei, “Esti fata pentru care cant”, o piesa energica cu versuri pline de buna dispozitie.

Fiecare piesa noua contureaza ideea ca Proconsul nu inceteaza sa-si surprinda fanii cu stilul cameleonic pe care il abordeaza din punct de vedere muzical. Proconsul a lansat, de-a lungul timpului, 9 albume, iar concertul de pe scena celui mai mare club de muzica live din Romania reuneste cele mai importante piese, dar si unele dintre cele mai cunoscute piese de dragoste din repertoriul romanesc, o modalitate pentru a descoperi povesti despre miile de emotii pe care le simtim zilnic.

Biletele pentru concertul PROCONSUL din Club Live pot fi gasite online pe www.iabilet.rowww.bestmusic.rowww.myticket.ro. Accesul in locatie se face incepand cu ora 22:00 si permis doar persoanelor cu varsta peste 18 ani.

Sprint Media Group a deschis cel mai mare club de muzica LIVE din Romania, incepand cu luna februarie, ce aduce un concept inovator si o experienta noua tuturor bucurestenilor, alaturi de tehnologie de ultima generatie, pentru a asigura un act artistic de calitate. Club LIVE este gazda perfecta pentru iubitorii de muzica live, care vor avea parte de cele mai tari concerte si petreceri.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: