Casa de vis ( Dream House ) premiera in curand

0
619

Dream House sau „Casa de vis” este un thriller plin de suspans, este vorba despre o familie care se muta intr-o casa in care nu aveau habar ca s-au intamplat multe crime care ti-ar da fiori. La scurt timp dupa ce s-au mutat acolo afla ca acolo a mai locuit o familie care a fost ucisa, si-au dat seaman ca ei ar fi urmatoarea tinta a ucigasului care a ucis si familia de dinainte.

Will (Daniel Craig) este un editor de succes care-si lasa slujba din New York pentru a se muta cu sotia sa si cele doua fetite intr-un oras ciudat din New England, care a aflat in scurt timp ca in casa au murit o mama si copiii ei, cei din oras stiau sigur ca vinovat pentru asta era chiar sotul care a supravietuit.

Toata tragedia care s-a intamplat in casa incepe sa fie investigata de Will, primeste un singur indiciu de la vecina care era apropiata de familia celor ucisi, Ann (Naomi Watts) ei incep sa descopere drama care s-a petrecut in casa si afla ca ultimul om care paseste in casa de vis fa fi la fel ca cel care a fost inaintea lui in casa.

Regia: Jim Sheridan | Actori principali: Daniel Craig, Naomi Watts, Rachel Weisz | Genul filmului: Dramă/Mister/Thriller |  Durata: 92 minute

Premiera in Romania – 21.10.2011

Trailerul mai jos:

[pro-player width=’580′ height=’440′ type=’video’]http://pdl.stream.aol.com/pdlext/aol/brightcove/us/moviefone/trailers/2011/dreamhouse_051900/dreamhouse_trlr_01_480p_dl.mov[/pro-player]
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: