Allexinno & Starchild – Va fi OK

Date:

Allexinno & Starchild lanseaza “Va fi OK”, o piesa cu un vibe pozitiv caracteristic sezonului estival ce sta gata sa inceapa, in care nu ai nevoie decat de soare, plaja si multa voie buna pentru o vara minunata.

Vara asta, pentru a te distra nu ai nevoie de bani, haine si locatii de fite, ci doar de mare, soare si persoana potrivita. Cam acesta este mesajul piesei “Va fi OK” si speram ca toata lumea sa aiba o vara mai mult decat OK, plina de momente si experiente memorabile.”, a spus Starchild.

Dupa ce au lansat mai multe piese in spaniola, engleza si portugheza, Allexinno & Starchild s-au gandit ca este timpul pentru o noua piesa in limba romana.

In urma cu doi ani, am lansat  “Tot Tu”, prima noastra piesa in limba romana, si de atunci toata lumea, pe facebook, pe la concerte, pe unde ne intalneam, ne cerea o noua piesa cu versuri in romana. Asa ca am intrat in studio si impreuna cu Starchild am compus si produs “Pentru ea” si “Va fi OK, a completat Allexinno.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...