CARE ESTE CEL MAI PROST FILM AL ANULUI 2010?

0
724

Astăzi s-au făcut nominalizările la premiile Zmeura de Aur. Acest festival este opus celui de acordare a premiilor Oscar. Cu alte cuvinte, stabileşte care au fost cele mai proaste filme ale anului, ce actori au jucat cel mai prost şi ce regizor a fost cel mai neinspirat. 😀

Astfel, cele mai multe nominalizări, 9 la număr, la categoria „Cel mai prost film”, au fost acordate filmelor „The Last Airbender” şi „The Twilight Saga: Eclipse„. Potrivit organizatorilor, aceste pelicule „dezonorează cu mândrie cele mai proaste realizări din industria cinematografică”. :))

Cineastul M. Night Shyamalan, regizorul filmului ” The Last Airbender”, a fost nominalizat la categoria „cel mai prost regizor”.

În cazul filmului cu vampiri, fiecare dintre actorii principali din distribuţie – Robert Pattinson, Taylor Lautner şi Kristen Stewart – este nominalizat la categoria „cel mai prost actor”. Ba mai mult, întreaga distribuţie a filmului a fost nominalizată la categoria „cel mai prost cuplu de pe ecran/ cea mai proastă distribuţie”.

Surpriză pentru fete!!! Şi filmul preferat al multora dintre voi, „Sex and the City 2„, concurează în bătălia pentru „cel mai prost film al anului”. Şi, da, Sarak Jessica Parker este şi ea nominalizată la categoria „cea mai proastă actriţă a anului”.

Câştigătorii  primesc un trofeu, care valorează câţiva dolari, format dintr-o zmeură aurie, pusă pe o peliculă de 8 mm ciopârţită.

Cea de-a 31-a gală a premiilor Zmeura de Aur va avea loc la Barnsdall Gallery Theatre din Hollywood pe 26 februarie, cu o zi înainte de gala premiilor Oscar.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: