Call of Duty Ghosts prezinta un action trailer pentru Onslaught!

0
1361

call-of-duty-ghost-onslaughtCall of Duty Ghosts s-a lansat pe 5 noiembrie 2013, si se pare ca dupa aproape 4 luni prezinta si primul DLC, numit Onslaught.

Mai mult de atat Activision a pregatit si un action trailer pentru acest DLC, cum incepe sa fie la moda un action trailer pentru jocul care il faci, si pentru ca da bine in segmentul de marketing, asa au creat si ei.

Nu o sa mint acum, trailerul arata foarte bine, si pentru ca discutam de marketing, in trailer sunt promovate consolele, si nu versiunea pentru PC a jocului. Oare Activision se adreseaza mai mult gamerilor pe console decat cei care prefera sa joace orice titlu al unui joc pe PC? Asta ramane de vazut, dar la prima impresie consolele au castig de cauza aici.

Call of Duty Ghosts aduce cate lucruri noi in seria CoD, aici este enumerat sistemul Create-A-Soldier unde poti sa iti creezi fizic soldatul asa cum vrei, noile miscari tactice din joc iti permit sa te apleci in jurul obstacolelor fara sa apesi vreun buton, actiunea se face automat.

Modul Extinction este ceva nou pentru seria Call od Duty, unde in sistemul de joc CO-OP impreuna cu alt 3 prieteni, ai misiunea de a distruge extraterestrii unde trebuie sa treci de anumite obiective din joc.

Cu toate ca nu vad multe lucruri diferite fata de vechiile serii Call of Duty. E ca si cum ai da banii pe acelasi joc care l-ai cumparat acum cativa ani, numai ca acum ai cateva harti noi si un caine care se tot blocheaza prin diferite obiecte de pe harta.

DLC-ul va fi disponibil pe 28 ianuarie exclusiv in Xbox Live.

Cerinte de sistem Call of Duty Ghosts (minim)

OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit
CPU: Intel® Core™ 2 Duo E8200 2.66 GHZ / AMD Phenom™ X3 8750 2.4 GHZ or better
RAM: 6 GB RAM
HDD : 40 GB HD space
Video: NVIDIA® GeForce™ GTS 450 / ATI® Radeon™ HD 5870 or better
Sound: DirectX® compatible sound card
DirectX®: DirectX® 11

Mai jos action trailer-ul pentru COD Ghost, realizat destul de bine, enjoy!

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: