Bungie pe drumul unui nou SciFi numit Destiny

Date:

Creatorii renumitelor francize Halo, Marathon si Myth ne surpind cu o veste destul de serioasa in ceea ce priveste urmatorul pas al lor in industria jocurilor, printr-un proiect numit Destiny.Leak-ul vine din partea celor de la IGN, unde veti putea gasi informatii legate de povestea jocului si cum va evolua jocul in continuare. Dupa foarte putin timp de la postarea leak-ului, cei de la Bungie au confirmat faptul ca noul proiect Destiny este in development printr-un mic mesaj:

Da-i drumu. Arunca o privire. E in regula. Nu am fost destul de pregatiti dar vom fi in curand si nu mai putem astepta sa va aratam in final cu ne-am ocupat. Ramaneti cu noi. Nici macar nu am inceput. 

Acest leak vine din urma unui document creat pentru o agentie ce se ocupa cu reclamele jocurilor, iar prezentarea ce avea sa fie aratata suna cam asa :

 Povestea noastra incepe in 700 de ani de acum in Last City pe Pamant, intr-un sistem solar presarat cu ruinele omului aflat in epoca aurului. O nava masiva, misterioasa atarna deasupra capului ca o a doua Luna. Nimeni nu stie de unde a venit sau pentru ce se afla aici, tot ce stim este ca ne protejeaza. Intre timp, monstrii ciudati isi fac aparitia din toate colturile universului determinati sa ne i-a Pamantul si Last City. Suntem tineri ” cavaleri ” insarcinati cu protejarea umanitatii ramase si descoperirea sursei acestor monstrii, iar in cele din urma… depasirea ei.

 

Toate acestea m-au facut sa arat putin interes fata de noul proiect al celor de la Bungie, avand in vedere munca pe care au depus-o in jocurile de pana acum si succesul enorm a francizei Halo ( 3.4 miliarde $ ).Sa nu mai zic ca au anuntat faptul ca vor sa-l faca la fel de mare precum universul Star Wars-ului si ca sunt mana in mana cu cei de la Activision ( datorita infrastructurii masive legate de jocurile online ), ceea ce ne duce cu gandul ca acest nou proiect de la Bungie ar putea fi un MMO. foto: forbes.com

Articol scris de : Honord

 

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:

1 COMENTARIU

  1. […] Povestea noastra incepe in 700 de ani de acum in Last City pe Pamant, intr-un sistem solar presarat cu ruinele omului aflat in epoca aurului. O nava masiva, misterioasa atarna deasupra capului ca o a doua Luna. Nimeni nu stie de unde a venit sau pentru ce se afla aici, tot ce stim este ca ne protejeaza. Intre timp, monstrii ciudati isi fac aparitia din toate colturile universului determinati sa ne i-a Pamantul si Last City. Suntem tineri ” cavaleri ” insarcinati cu protejarea umanitatii ramase si descoperirea sursei acestor monstrii, iar in cele din urma… depasirea ei. sursa: […]

Comentariile sunt închise.

spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...