Bug Mafia ne da o veste trista dupa lansarea ultimei piese

Date:

bug mafiaDe-a lungul timpului baietii de la Bug Mafia au lansat nu mai putin de 19 materiale discografice in cei 18 ani de activitate. Ne referim aici atat la maxi singleuri / albume , compilatia Casa sau albumele de remixuri Viata noastra volumele unu si doi.

Bug Mafia nu vor mai scoate albume

Bug Mafia ultimul album
Bug Mafia ultimul album

O consecinta a schimbarilor produse la nivelul consumului de muzica va insemna pentru fanii Bug Mafia si faptul ca albumele vor ramane doar o amintire pentru acestia. Aici ne referim atat la materialele discografice in format fizic cat si la cele digitale. Fanii consuma muzica mult mai repede, piesele se “ard” intr-un rimt alert iar educatia noastra muzicala nu le ofera interpretilor / compozitorilor satisfactii financiare pe masura eforturilor depuse. O dovada in acest sens fiind si faptul ca Mr Levy a renuntat la muzica.

B.U.G. Mafia a declarat pe pagina de facebook in legatura cu lansarea unor noi albume:

Nu mai facem albume ca nu le cumpara nimeni, sunt bani aruncati pe fereastra. Piese da, din cand in cand, au declarat cei de la Mafia

In acelasi timp fanii le reproseaza online ca se ocupa mai mult de linia vestimentara decat de muzica.

Andrei Carlaont, unul dintre fani i-a ironizat pe artisti:

 Bravo! faceti haine, ies bani mai multi de acolo…pacat ca lumea va stie ca si hip-hop-eri, nu designeri :))

Reactia din partea lui Vlad aka Tataee nu a intarziat

Magazinul nu a facut profit de cand exista, in lunile bune iese pe 0. Facem asta pentru fani, nu manca cacat daca nu stii ce vorbesti. (Scuze pentru exprimare, suntem oameni, ne mai iau nervii.

 

Bug Mafia ultimul album

Ultimul album lansat de “mafioti” a fost Inapoi in viitor lansat in 2011. De pe acest album au lansat pe single piesle Fără Cuvinte feat. Loredana si Cât Poţi Tu De Tare feat. Bodo. Din punct de vedere al mesajului transmis de piese am putut observa si o schimbare de directie care a venit odata cu trecerea timpului, piesa La Fel De Prost Ca Tine feat. Bogdan Dima fiind o dovada in acest sens.

De atunci si pana acum activitatea muzicala a baietilor a insemnat mai mult concerte, atat in tara cat si in strainatate si mai putin spre deloc lansarea unor piese noi.

Despre cea mai noua piesa Sa cante trompetele cu Feli am scris aici.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...