Lansare trailer | Bruce Willis lupta contra lui… Anthony Hopkins in primul teaser-trailer RED 2 (2013).

Date:

red-2-helen-mirren-bruce-willis-banner-ggnoads

 

 

Va era dor de gasca nebuna de asasini platiti ai CIA-ului ce lupta impotriva inamicilor care atenteaza la securitatea globala? Daca da, atunci veti avea ocazia sa ii revedeti anul acesta in continuarea lui RED/Greu de… ucis, denumit sugestiv RED 2/Greu de… pensionat 2. Pana la marea premiera, astazi a fost lansat online primul teaser-trailer al peliculei, in care Bruce Willis si John Malkovich se vor reuni pentru o noua lupta anti-terorista.

 

Primul teaser trailer ne dezvaluie, pe langa personajele cunoscute din prima parte (Frank Moses – Bruce Willis, Victoria – Helen Mirron si Marvin Boggs), noi personaje, destul de interesante care vor incanta mai mult decat placut publicul: o agenta guvernamentala – Catherine Zeta-Johns si noul personaj negative – Anthony Hopkins, pentru moment acestora nu le-au fost anuntate oficial numele din film. De data aceasta se pare ca unul dintre “eroi” (n.r. Victoria – Helen Mirron) a primit misiunea de al anihila pe unul dintre membri grupului (n.r. Frank Moses – Bruce Willis), timp in care acesta din urma are toate motivele sa se teama pentru siguranta vietii sale. Desigur, nici frumoasa Zeta nu va fi mai prejos, fanadu-si aparitia in mare forma, oferind si de aceasta data combinatia fatala pentru orice barbat: frumoasa si letala. Acum va ramane de vazut in ce masura vor evolua lucrurile intre personajul Zetei sic el alui Bruce, dupa cum vom vedea si in scenele din trailer.

Din tonul trailerului putem deduce ca filmul si-a pastrat aceasi atmosfera plina de momente explozive, de adrenalina si actiune, dar presarata cu replici spumoase si pline de umor. Si asta se datoreaza regizorului filmului, Dean Parisot, a carui cariera cuprinde in mare parte filme de comedie in diverse compozitii, precum Galaxy Quest (1999) sau Fun with Dick and Jane (2005). Exploziile, armele de foc, cursele nebunesti cu masini, replicile acide (la propriu si la figurat!) ne sunt oferite asa cum se cuvine pentru a ne trezi interesul vizionarii filmului in cinematograf.

Primul film RED/Greu de… ucis, lansat in 2010, sub bagheta regizorala a lui Robert Schwentke, a avut incasari de aprox. 200 mil. $, la un buget de doar 58 mil. $.

Doi dintre protagonistii filmului, Bruce Willis si Byung-Hun Lee, se vor duela pentru a doua oara (acesti avand in RED 2 roluri antagonice), in blockbusterul G.I. Joe: Retaliation/G.I. Joe: Represali (2013), in rolul veteranului Joe, respectiv, membrul gruparii Cobra, si anume asasinul Storm Shadow. Filmul va avea premierea in Romania in data de  29 martie 2013.

Pelicula RED 2/Greu de… pensionat 2 va avea premierea in Romania pe 6 septembrie 2013.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...