Brighi – Motivul meu feat. Silviu Pasca

Date:

brighi motivul meu
brighi motivul meu

Brighi lanseaza alaturi de Silviu Pasca piesa Motivul Meu, o piesa de dragoste sensibila, melodioasa si calda care celebreaza iubirea. Piesa este compusa de catre Max Chisaru, Bodea Constantin, Andrei Mihai, Diana Moraru, Vlad Munteanu, Smiley, Silviu Pasca si Alexandru Gheorghe. Motivul meu este o frumoasa declaratie de dragoste in care sunt enumarate miile de motive care ne fac sa zambim atunci cand suntem indragostiti.

Filmarile acestui clip au avut loc la Palatul Mogosoaia de langa Bucuresti, intr-un decor superb. Regizorul acestui clip a fost Slava Sirbu, iar de imaginea artistei s-a ocupat  Andra Moga (stilist), Alex Ifimov (hair si make-up). In videoclip sunt prezentate sase casatorii in stil occidental. Brighi joaca in clip rolul artistei care da glas muzicii la petrecere 😉

Brighi Motivul meu 


„Piesa <Motivul meu> vorbeste despre iubirea fara limite, iubirea care trece dincolo de aparente si dincolo de barierele indoctrinate, de-a lungul timpului, in mintile oamenilor. Ma consider norocoasa pentru ca am descoperit ce inseamna iubirea adevarata si ca am parte de ea in fiecare zi. Prin intermediul acestei piese va doresc tuturor sa aveti parte de iubire deplina. Viata ne da milioane de MOTIVE sa zambim!”, declara Brighi.

Brighi a participat la Vocea Romaniei unde a ajuns pana  in semifinala si a avut o super colaborare cu Snoop Dog pentru single-ul „Play me like a violin”, frumoasa artista a lansat feat-uri cu Speak, Pacha Man sau Dorian.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...

Secretele unui site web modern și bine indexat de Google: De ce ar trebui să-l refaci acum?

Ce este un site modern și bine indexat de...

Ce Este un Cvintet? Definiție, Instrumentație și Exemple în Muzica Clasică și Jazz

Bun venit la acest articol dedicat cvintetelor, un termen...