BRADLEY COOPER–CEL MAI SEXI BARBAT–by PEOPLE MAGAZINE!

0
728

Sa ne traiasca chipesul domn Bradley Cooper, de 36 de anisori,  care pe langa incantatorii ochi albastri si zambet diafan, ne poate vraji la o cina romantica cu un dialog in franceza,  dupa care cu siguranta i-am putea cadea in brate ;;) Revista People l-a desemnat pe actorul din pelicula „The Hangover” drept cel mai sexi barbat in viata. 🙂 Oficial, de farmecele lui s-au bucurat Renee Zelweger si Jennifer Lopez. Neoficial, multe dintre admiratoarele lui s-au visat macar o data la bratul tanarului cavaler.

Starul din „The Hangover” şi „Limitless” a fost încântat de titlul acordat, însă a replicat cu modestie: „E grozav că un tip ca mine, care nu arată ca un top-model, poate fi catalogat astfel. Eu cred că arăt decent. Uneori pot arăta grozav, alteori oribil”. Actorul a adăugat amuzat că primul lucru la care s-a gândit atunci când a aflat că a fost numit „Cel mai sexy bărbat în viaţă” a fost că acest lucru o va bucura nespus pe mama sa.–si pun pariu ca asta le-a dat pe spate pe doamne si domnisoare!!! 🙂

Unul dintre redactorii People care a contribuit la alegerea pe prima poziţie a lui Cooper şi-a justificat astfel decizia: „Este mai mult decât un tip arătos. Vorbeşte fluent franceza, ştie să gătească… poate să conducă motociclete, îşi iubeşte mama şi încă mai face gestul frumos de a deschide uşa femeilor atunci când situaţia o cere”.

Printre actorii numiţi pe prima poziţie a clasamentului dominat acum de domnul Cooper s-au aflat anterior George Clooney,  Johnny Depp, Brat Pitt si Ryan Reynolds. Si ca sa va bucurati de talentele actoricesti ale dragului de Bradley, va invit sa urmariti Hangover II ( daca nu ati facut-o deja imediat cum a aparut in cinematografe!!!)

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: