Lee More a lansat piesa All in my head

Date:

In ciuda faptului ca nu are un chip pentru publicul larg, Lee More  se bazeaza pe muzica mai mult decat pe imagine, astfel ca mentine inca misterul asupra identitatii sale. Noi am avut placerea sa il intalnim pe Lee More la un interviu cu Matteo,  insa i-am promis ca nu-i vom dezvalui identitatea si ne tinem de cuvant 😀 Putem sa va spunem doar ca e un om cu o bogata experienta in muzica, talentat (a) si cu foarte multa carisma, astfel ca are toate sansele sa evolueze in cariera muzicala.  Piesa All in my head este compusa de Lee More, impreuna cu Matteo si Deepside Djs, piesa are un sound dance, usor electronic , tocmai buna pentru un party nebun la inceput de primavara 😀

Numele si chipul sunt mai putin relevante. Nu pot purta fuste scurte deci, cu atat mai mult muzica este cea care trebuie sa convinga! Vreau ca oamenii sa placa muzica mea si mai apoi pe mine”, declara Lee More.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...