Bibanu MixXL & Delia – La fel (new song)

0
1089

delia-bibanu-mixxl-la-fel

 

Este a doua piesa facuta de Delia cu Bibanu MixXL dupa  succesul piesei Gone, mesajul este de data aceasta mai patrunzator. Vorbesc despre egallitatea oamenilor si de cum „peste tot suntem la fel”, si ar trebui sa se elimine diferentele si discriminarile.

Despre piesa Delia spune:

La fel este despre egalitate. Un concept in care cred si pe care il promovez de cate ori am ocazia. Discrimiarile de orice gen ar trebui eliminate, iar eu incerc sa educ publicul tanar in acest sens. Piesa mi-a placut inca de la inceput, in special partea de folclor romanesc.”

Piesa este o productie  DopeFilm Records, de instrumental s-a ocupat Marius Mateoi, iar de mix&master s-au ocupat Acid si MLK.

Si asteptam sa vedem videoclipul care se va filma la sfarsitul acestei luni, pana atunci sa dam PLAY la piesa:

Si Bibanu a avut ceva de spus despre piesa: „Refrenul piesei l-am inregistrat cu Delia la Chill Brothers, carora le multumesc, iar restul piesei inclusiv mix si master la DopeFilm Records. Despre „La Fel” cred ca este sablonul romanesc sau cel putin unul dintre ele. Toate piesele noastre au un continut, dar de data asta am incercat sa fac un concentrat cum era TEC-ul pe vremea lui Ceausescu. Peste 100 de ani ar putea fi imn. Titlul piesei sugereaza oarecum ideea piesei ca oriunde am fi suntem LA FEL„.

Puteti asculta AICI piesa Gone facuta de Delia si Bibanu.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: