Bibanu MixXL & Delia – La fel (new song)

Date:

delia-bibanu-mixxl-la-fel

 

Este a doua piesa facuta de Delia cu Bibanu MixXL dupa  succesul piesei Gone, mesajul este de data aceasta mai patrunzator. Vorbesc despre egallitatea oamenilor si de cum „peste tot suntem la fel”, si ar trebui sa se elimine diferentele si discriminarile.

Despre piesa Delia spune:

La fel este despre egalitate. Un concept in care cred si pe care il promovez de cate ori am ocazia. Discrimiarile de orice gen ar trebui eliminate, iar eu incerc sa educ publicul tanar in acest sens. Piesa mi-a placut inca de la inceput, in special partea de folclor romanesc.”

Piesa este o productie  DopeFilm Records, de instrumental s-a ocupat Marius Mateoi, iar de mix&master s-au ocupat Acid si MLK.

Si asteptam sa vedem videoclipul care se va filma la sfarsitul acestei luni, pana atunci sa dam PLAY la piesa:

Si Bibanu a avut ceva de spus despre piesa: „Refrenul piesei l-am inregistrat cu Delia la Chill Brothers, carora le multumesc, iar restul piesei inclusiv mix si master la DopeFilm Records. Despre „La Fel” cred ca este sablonul romanesc sau cel putin unul dintre ele. Toate piesele noastre au un continut, dar de data asta am incercat sa fac un concentrat cum era TEC-ul pe vremea lui Ceausescu. Peste 100 de ani ar putea fi imn. Titlul piesei sugereaza oarecum ideea piesei ca oriunde am fi suntem LA FEL„.

Puteti asculta AICI piesa Gone facuta de Delia si Bibanu.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...