Narcotic Sound si Christian D lanseaza prima piesa in romana

Date:

Narcotic Sound s-a remarcat prin piese in engleza ce au prins foarte bine atat la publicul din Romania cat mai ales peste hotare. In 2014 se pare ca baietii s-au gandtit sa se adreseze exclusiv publicului din din Romania cu o prima lor piesa in romana. Piesa “Labirint de sentimente”. Pentru productia acestei piese se pare ca baietii au apelat la ajutorul gastii de la deMoga Music, nu de alta dar textul a fost scris de Adda Moldovan, Marius Moga si Gabi Istrate (Shift) pe cand muzica a fost compusa de membri trupei.

 In piesele noastre ne place „sa vorbim” despre iubire, surprinsa in toate formele ei. Iubirea este tema principala a vietilor fiecaruia dintre noi, iubirea ne inspira si a inspirat mereu cele mai frumoase povesti – fie dramatice, fie cu happy-end – pentru ca „asa-i iubirea… labirint de sentimente”. Prin iubire ne pierdem si ne regasim, „e si buna si rea”, e o aventura unica, personala, prin care incercam sa descifram limbajul dragostei, au declarat Narcotic Sound and Christian D.

Regizat de Ironic, clipul ilustreaza cautarea continua a iubirii adevarate intr-un „Labirint de sentimente”, prin folosirea unui mix de culori și efecte speciale pentru a trezi simțurile.

Videoclipul Labirint de sentimente Narcotic Sound

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...