B’ESTFEST SUMMER CAMP ii aduce pe „mafioti” pe scena

0
500

In perioada 6-8 iulie va avea loc  B’ESTFEST in cadrul localitatea ilfoveana  Tunari. Va fi un eveniment deosebit la care vor participa nume mari ale scenei internationale, dar si artisti care au facut „istorie” pe la noi. Si aici ma refer la „mafiotii” de la BUG Mafia  care au aproape 20 de ani de cariera.

Cine va urca pe scena de la B’ESTFEST SUMMER CAMP?

PULP, GARBAGE, ROYKSOPP, CARO EMERALD, MODESTEP, SELAH SUE, BOOKA SHADE, MILOW, SKINDRED, DOPE D.O.D., TROLLEY SNATCHA, ANDY C, KREATOR, MESHUGGAH, sau MOONSPELL.

Ce au declarat cei de la BUG MAFIA in legatura cu aceasta participare?

„Acum, la 20 de ani de cand am inceput, povestea trupei B.U.G. Mafia pare ireala si daca nu ar exista piesele, clipurile, concertele, articolele din presa, aparitiile TV si nu in ultimul rand, fanii trupei si ai muzicii B.U.G. Mafia, ar fi foarte probabil ca cineva care ar auzi pentru prima data acest nume si ce sta in spatele lui sa creada ca e vorba despre ceva iesit din imaginatia bogata a unui scenarist. Desi expresii si cuvinte ca „regii hip-hop-ului romanesc”, „seniorii” sau „fenomenul” au fost alaturate de multe ori numelui B.U.G. Mafia, tot ce am vrut noi sa facem a fost sa punem pe ritmuri hip-hop versuri care sa exprime sentimentele, gandurile si experientele noastre si ale celor ce au trait si traiesc la fel ca noi si sa reusim sa facem bani din asta”.

Cat costa biletele la B1ESTFEST Summer Camp 2012?

Biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, pe www.myticket.ro si in retelele afiliate, la pretul de 125 de lei pentru o zi si 265 de lei pentru trei zile, 15 lei fiind valoarea voucherului de camping. Tinerii de pana in 26 de ani beneficiaza de 50% discount din pretul biletului daca vin in „gasca” de 5 persoane, iar copiii mai mici de 12 ani au acces gratuit in prezenta unui adult.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=J7ug5WOHEPU[/pro-player]

BUG MAFIA- In anii ce au trecut

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=UjA146bpWY4[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: