Florin Chilian dezamagit, spectacolul de la Cinema Patria a fost anulat

Date:

Chilian spectacol anulat patriaFlorin Chilian avea programat un spectacol pe data de 24 aprilie incepand cu orele 20:00, la Cinema PATRIA . Din pacate acest spectacol a fost ANULAT. Fie ca ne place sa recunoastem sau nu, fanii amana de multe ori cumpararea biletelor pentru spectacole pana in ultima clipa, punand astfel o presiune foarte mare pe umerii artistilor si organizatorilor. In acest caz organizatorii au preferat sa anuleze spectacolul, cu mai mult de o luna de zile inainte de data de desfasurare, din pricina vanzarilor sub asteptari. Florin Chilian afirma ca vina apartine organizatoirilor pentru lipsa promovarii suficiente a acestui eveniment.

Spectacolul urma sa imbine ritmurile de chitara cu care si-a obisnuit fanii Florin Chilian  cu momente de jazz, folk dar si interpretari remarcabile ale creatiilor muzicale clasice, in acompaniamentul unui cvartet profesionist. Biletele aveau preturi cuprinse intre  69 lei ( cat.II ) si   113 lei (VIP). Ne pare rau ca a fost anulat acest eveniment muzical, nu de alta dar suntem convinsi ca ar fi avut loc un spectacol pe cinste, atat prin conceptul prezentat de artist cat si prin faptul ca Cinema Patria are un sound mult mai bun in comparatie cu alte locatii, asa cum am putut observa si la show -ul baietilor de la Bere Gratis.

F. Chilian, spectacol anulat la Cinema Patria.

Bre lume, din motive care tin de organizatori ca n.au vandut belete, spectacolul de la Cinema Patria din 24 aprilie il consider nul dar si neavenit, anulandu.l unilateral cu aceasta ocazie de care, iata ca dau dovada.
Data viitoare promit sa fiu mai atent. Imi cer iertare pentru situatia creata.
Odata si odata trebuia sa o patesc si eu, a declarat artistul pe pagina sa de facebook.

foto: facebook.com/IASIBIU

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...