Balerine pe motoare, altfel de parada moto ( foto + video )

0
4618
Balerine pe motoare

De multe ori atunci cand vorbim de motociclisti si parade moto ne gandim la un grup galagios de oameni ce strabat un oras / un cartier si sustin o anumita cauza. De cele mai multe ori motociclistii isi doresc sa fie si ei “vazuti” in trafic de conducatorii auto si respectati. Acest fapt se si intampla – uneori – iar conducatorii auto au inceput sa fie mai atenti la motoare din moment ce numarul acestora a crescut. O alta ocazi pentru parade este –din pacate- legata de comemorarea unui coleg decedat.

Balerine pe motoare, o altfel de parade moto

Acest fapt s-a si intamplat in data de 10 august cand un numar demn de luat in seama de motociclisti pentru o astfel de grozavie s-a adunat in piata Victoriei si a defilat pe strazile Capitalei imbracati in costume adecvate pentru motor dar si cu accesori de balerine. Au impartit pliante si au fost atentionati de politistii aflati in zona Unirii.

Video balerine pe motoare

Care a fost mesajul ?

Orice echipament am purta, dacă dăm de asfalt suntem la fel de fragili ca niște balerine în arenă cu un luptător MMA. „Când vine vorba de campanii, spoturi, marșuri s.a.m.d., tot ceea ce o să vezi sunt accidente, amputari și alte nebunii care de cele mai multe ori te fac să schimbi postul sau să privești în altă parte. Noi vrem sa ducem mișcarea în altă direcție“, scriu organizatorii pe pagina de Facebook creată pentru acest eveniment.

Foto: Octavian Lucian ( exceptie cele marcate cu alt nume )

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: