Interviu cu Justin Biber; 2013 va fi un an grozav cu multe surprize pentru fani

0
956

Justin Biber, idolul adolescentelor din intreaga lume a acordat un interviu la final de an celor de la ABC in care a vorbit despre ce a insemnat pentru el din punct de vedere muzical anul ce tocmai a trecut si ce va urma in 2013.

Reporter: Cum a fost anul 2012 pentr tine?

Justin Biber: A fost un an incredibil, extraordinar, turneul meu din aceasta vara a fost incredibil, a fost un an grozav.

Reporter: Ce urmeaza pentru tine in 2013?

Justin Biber: In 2013 voi avea un nou turneu si va urma si un film, sunt multe planuri pe care le am, dar multe dintre ele vreau sa le pastrez ca o surpriza pentru fani. Daca le-as spune acum nu ar mai fi surprinsi 😀 Dar se vor intampla lucruri grozave in 2013.

Reporter:Ai o traditie pe care o urmezi in noaptea de revelion?

Justin Biber:  Nu, nu am o traditie sau superstitie de anul nou, cred ca traditia este sa fi cu persoanele pe care le iubesti si sa sarbatoresti noul an.

Tanarul artist a  primit in acest an o serie de premii care i-au rasplatit activitatea muzicala, printre care : Favorite Pop/Rock Album,Artist of the Year at the 2012 ambele la American Music Awards.Pe plan personal ii merge bine, recent au aparut o serie de poze in care Justin apare din nou alaturi de Selena Gomez de care a fost despartit o perioada de timp.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: