ARTmania Festival Sibiu 2012

0
763

Si in acest an va avea loc la Sibiu ARTmania Festival Sibi, un eveniment cofinantat de Consiliul Local Sibiu prin Primaria si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu ajuns dejla la cea de saptea editie. Perioada de desfasurare a festivalui va fi intre 6-12 august 2012 si va  culmina  in weekendul 10-12 august cu o serie de concerte organizate in centrul orasului Sibiu. In cadrul festivalui fanii  scenei muzicale de metalde la  la gothic metal la heavy metal,  pana la punk si alternative rock se vor putea bucura de reprezentatii de exceptie pe scena din Sibiu, unul dintre orasele care sia continuat traditia culturala dupa ce in 2007 a fost capitala culturala europeana.

Festivalul nu va cuprinde doar muzica, ci vor fi “atinse” printr-o serie de evenimente si alte sfere culturale: expozitii de fotografie si pictura, concerte, lansari de carte, workshop-uri si alte evenimente dedicate artelor frumoase.

Bilete: Pentru ARTmania Festival Sibiu 2012 pot fi achizitionate fie online prin shop.artmania.ro, eventim.ro, myticket.ro fie direct din retelele magazinelor Diverta si Eventim, la pretul de 150 de lei un abonament si 100 de lei un bilet de o zi.

Anul acesta, Harley-Davidson® Bucuresti va organiza in Piata Mica un nou spatiu, sprijinind alaturi de platforma Tuborg Sound, promovarea artistilor romani pe scena unui festival international de amploare.

Harley-Davidson® Stage in Piata Mica

Dealer-ul din Bucuresti al prestigioasei marci Harley-Davidson organizeaza in premiera absoluta concursul Harley-Davidson Custom Bike Show. Competitia este dedicata motocicletelor marca Harley-Davidson personalizate. Premiile vor fi oferite de Harley-Davidson Bucuresti si ARTmania Festival. Cu aceasta ocazie va fi organizata si o tombola pentru cei care isi vor exprima alegerea pentru cel mai popular model customizat la categoria People’s Choice. Din programul evenimentului nu va lipsi o parada a motocicletelor Harley-Davidson la care sunt invitati sa se alature toti motociclistii.

Trupe: Alternosfera,Arc Gotic,Abigail,Kitsune Art,Voices of Silence,ViolentorY,Reborn,Sky Swallows Challanger ,EvergreeD

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: