Ce povestea, Mandinga si Connect- R sunt pirati in noul clip

0
1381
Mandinga Ce povestea videoclip
Mandinga Ce povestea videoclip

Mandinga a lansat pentru aceasta toamna singelul “Ce poveste” alaturi de invitatul special Connect-R. Piesa este compusa in “casa” la Connect-R si echipa sa de la Rappin On este responsabila de aceasta productie. Mandinga si Connect-R au colaborat si in trecut la piesa Doar tu.

Filmarile pentru clip au avut loc la malul marii negre si au durat 24 de ore. Povestea este simpla: membri trupei au fost transformati in veritabili pirati, care lupta pentru a-si apara teritoriul. Nu mica le-a fost surpriza turistilor aflati in port atunci cand au zarit ambarcatiunea luata cu asalt de catre pirati. Acesta este motivul pentru care zeci de trecatori au devenit spectatori ai filmarilor si au urmarit de pe margine fiecare cadru.

“Filmarile au fost o distractie generala. In momentul in care am aparut toti pe punte, costumati in pirati, a fost super haios. Mai mult, figuratia a fost si ea transformata, chiar si scafandrii care au participat la filmare au devenit pirati. Echipa cu care am lucrat este una minunata si chiar am avut feeling-ul ca facem parte dintr-un film. Ideea acestui clip a fost a regizorului Titus Scurt si ni s-a potrivit de minune! Suntem foarte incantati de rezultat si speram ca fanii nostri sa se bucure de noua noastra postura”, a declarat Elena Ionescu, solista trupei Mandinga.

Mandinga Ce povestea videoclip

 In aceasta primavara cei de la Mandinga au lansat o alta colaborare alaturi de Fly Project pentru piesa Heloo, care a fost produsa de baieti, la fel ca si in cazul colaborarii cu Connect-R. Atunci am fost pe platoul de filmare unde am realizat un material exclusiv, interviu + foto.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: