Costi lanseaza o piesa cu Shaggy, Mohombi si Faydee- Habibi

Date:

Costi Ionita lanseaza piesa Habibi (I need Your love ), o colaborare  cu trei artisti recunoscuti la nivel international: Shaggy, Mohombi si Faydee. Piesa este produsa de Costi, iar de aranjamentul muzical s-a ocupat Silviu Dimitriu, colaborator de baza la Dr. Costi studio. Muzica si versurile au fost compuse de fiecare dintre artistii interpreti. Videoclipul a fost realizat peste hotare de regizorul Florin Botea. Piesa are ritm, transmite energie si are toate sansele sa ajunga hit.costi Habibi

Chiar daca multi dintre noi suntem sensibili la accentele balcanice, nu trebuie sa uitam ca multe piese internationale care au avut samplinguri de sunete din aceasta zona ca tema muzicala s-au bucurat de succes.
Piesa a fost difuzata in premiera radio la Kiss Fm de matinalii Sergiu si Andrei care au asteptat areactii din partea ascultatorilor cu privire la acest nou single. Mesajele au fost dintre cele mai diverse, insa un lucru ramane: Costi este un artist international, iar muzica sa a trecut de mult granita Romaniei, a Europei, ajungand pana in SUA.

Costi Ionita a avut de-a lungul timpului o evolutie mai mult decat interesanta in cariera muzicala: a inceput in perioada copilariei muzicii dance din Romania in trupa Valahia alaturi de Mihai Traistariu si Dorin Topala si a continuat cu artisti de manele / muzica de petrecere.

Costi Habibi

Costi a fost nominalizat la  Premiile Grammy in 2012 pentru piesa „Dame”, produsa de el. Aceasta a afost o colaborare dintre  Shaggy si Kat Deluna.

Foto: fb.com/DrCosti.TheProducer

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...