Concert Grasu XXL live cu band la On Air Music Awards

Date:

Grasu XXL a stat un pic in spate in ultimul timp si personal nu am auzit de reprezentatii live ale artistului de la Okapi dupa accidentul rutier in care a fost implicat la finele lunii februarie despre care am scris aici. La cateva zile Grasu a spus ca o perioada nu va mai canta. Din fericire ieri a fost facuta publica informatia conform cariea Grasu XXL va canta live cu bandul  in  cadrul decernarii premiilor  On Air Music Awards.

Va fi prima reprezentatie scenica a rapperului de la Okapi live cu bandul in Bucuresti. Cei ce vor fi prezenti in sala vor asculta cel putin doua piese in varianta full live: Turbofin si Tare, frate !

On Air Music Awards va avea loc pe 15 aprilie c la Teatrul National iar band-ul alaturi de care va canta Grasu este format din s Stefan Mihailescu – chitara, Vlad Bolborea – tobe, Mitza – DJ, Relu Batog si Radu Dumitriu la bass. sursa: Urban

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...