Concert Grasu XXL live cu band la On Air Music Awards

Date:

Grasu XXL a stat un pic in spate in ultimul timp si personal nu am auzit de reprezentatii live ale artistului de la Okapi dupa accidentul rutier in care a fost implicat la finele lunii februarie despre care am scris aici. La cateva zile Grasu a spus ca o perioada nu va mai canta. Din fericire ieri a fost facuta publica informatia conform cariea Grasu XXL va canta live cu bandul  in  cadrul decernarii premiilor  On Air Music Awards.

Va fi prima reprezentatie scenica a rapperului de la Okapi live cu bandul in Bucuresti. Cei ce vor fi prezenti in sala vor asculta cel putin doua piese in varianta full live: Turbofin si Tare, frate !

On Air Music Awards va avea loc pe 15 aprilie c la Teatrul National iar band-ul alaturi de care va canta Grasu este format din s Stefan Mihailescu – chitara, Vlad Bolborea – tobe, Mitza – DJ, Relu Batog si Radu Dumitriu la bass. sursa: Urban

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...