Arta| Sculptorul Felix Deac prezinta expozitia Synthetic Life

Date:

Arta ne surprinde mereu prin creatile „nebune” ale artistilor contemporani, prin imaginatia care nu are limite a tinerilor artisti ce ii provoaca mreu pe spectatori sa mearga departe cu gandul. Sculptorul Felix Deac va deschide in perioada 25 mai – 25 iunie 2012 expozitia Synthetic Life ce va cuprinde lucrari care folosesc materiale sintetice in arta pentru realiza tipuri de creatie organice, anatomice, care inca nu exista.  Sculpturile sale folosesc materiale precum silicon, cauciuc poliuretanic, par, make-up, acrilic sau metal.

Locatie: Aiurart
str. Lirei, nr. 21, sector 2, Bucuresti
021 211 77 41

„Studiul aprofundat al realitatii si imitatia care mi-au fost inoculate  de-a lungul formatiei  universitare au fost punctul forte si in acelasi  timp motivatia fundamentala pentru aceste lucrari. Depasind conditiile materialului si ale materialitatii, am inceput sa ma  joc cu formele respectand o logica a viului. Detaliile si texturile sunt luate din lumea  vie si reala, cu scopul de a le aseza intr-un ansamblu non antropomorf.” (Felix Deac)

De dimensiuni mici (15 x 10 x 5 cm) sau mari (160 x 150 x 60 cm), 9 dintre lucrarile lui Felix Deac vor deschide expozitia „Synthetic life” de la Aiurart, un nou smART concept house in Bucuresti, cu ocazia Noptii Albe a Galeriilor.

 „Meticulozitatea tehnica a lui Deac este desavasita in reproducerea texturilor naturale ale pielii, pilozitatiilor dar si a diferitelor organe si glande de suprafata ale creaturilor sale sculpturale. Creatia sa recenta, din care fac parte si „Artificial Life 01”,„Artificial Life 02”, a castigat in amplitudinea dimensiunilor formelor dar si in depasirea punerii rapide in raportare la alti sculptori precum Maurizio Cattelan, Ron Mueck ori Patricia Piccinini.” (Cosmin Nasui)

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...