Animatia „Zarafa”- o frumoasa intoarcere in copilarie

Date:

Zarafa este o animatie ce te intoarce in timp intr-un mod extrem de placut, in vremea copilariei cand prieteniile arau la fel de stranse cu prietenii de joaca si cu  animalele  sau  in perioada in care visai cu ochi deschisi ca vei zbura intr-un balon cu aer cald…pana in Franta.

Animatia il prezinta pe Maki in aventura vietii lui; fuge din inima Africii  in incercarea disperata de a scapa de un traficant traficant de sclavi, fiind ajutat de Zarafa, un pui de girafa si de mama lui. In incercarea de a a-l prinde traficatul omoara girafa, iar Maki ii promite acesteia ca va avea grija de Zarafa…Din pacate aceasta trebuie sa fie daruita regelui Frantei …iar de aici incepe adevarata aventura a lui maki spre Paris….dar nu vreau sa va spun mai multe pentru ca e frumos sa descopriti singuri aventurile pustiului.

Filmul a fost proiectat in avanpremiera nationala in cadrul proiectului „Cinema in aer liber” ce a avut o prezenta l nivel national.

Regia animatiei este semnata de Rémi Bezançon şi Jean-Christophe Lie, animator pentru producţiile Disney (Tarzan, Hercule şi Cocoşatul de la Notre-Dame), cu vocile lui Simon Abkarian (Persepolis, Casino Royale), Vernon Dobtcheff (Before Sunset, Numele trandafirului).

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...