Concert Voltaj Meci de Box- Interviu,video si foto din concert

Date:

Concert Voltaj Meci de Box

Voltaj reprezinta formatia care aduce in fata scenei un public divers: de la copii de 3-4 anisori pana la persoane de varsta a treia. Muzica iti transmite sentimente pozitive, iti preda lectii de viata si versurile pieselor semnate de baieti ne spun povesti frumoase. In repertoriul trupei Voltaj regasim atat piese ce ne vorbesc despre adolescenta, despre emotia traita la primul sarut cat si despre sentimente specifice varstei mijlocii. Piesa Meci de box este un exemplu in acest sens, ne vorbeste despre replicile regasite in mod clasic intr-o casatorie.

Scenografia Meci de Box a fost una impresionanta, scena a fost amplasata in mijlocul Salii Polivalente, astfel ca publicul a putut sa ii vada in desfasurarrea actiunii show-ului din toate unghiurile.

Cabron a lansat un nou single alaturi de  Voltaj

Una dintre surprizele serii a fost reprezentata de prezenta pe scena a unor invitati din muzica romaneasca si anume Dan Bittman, CRBL, Cabron, Tudor Anghelescu si George Andrei. Surpriza a fost colaborarea dintre Cabron si Voltaj pentru o noua piesa ce va fi lansata in mai putin de o luna.

Din mega-show-ul „Meci de box” nu au lipsit hiturile 3D, Pic Pic, Da vina pe Voltaj, Lumea e a mea, Mi-e dor de sau Vara trecuta. Cum era firesc, ziua de 20 martie trebuia sa aiba in playlist si hitul „20”, piesa pentru care publicul a scandat minute in sir, iar trupa Voltaj a oferit publicului o reprezentatie memorabila.Punerea in scena a acestui spectacol a insemnat foarte multa munca din partea echipei Voltaj in ultimele trei luni, scena, a fost formata din  5 platforme gigantice, puse in miscare de motoarele inteligente.au disparut prin plafonul Salii Polivalente. Efortul a fost cauzat si de faptul ca scena a fost pusa in mijloc, astfel ca membri trupei au trebuit sa gandeasca un concept care sa le permita tuturor spectatorilor sa se bucure de show, indiferent de zona in care erau pozitiuonati. Au fost folosite mai multe lumini decat in mod normal, mai multe efecte speciale, mai multe elemente pirotehnice. In mod cert cel mai mare efort l-a facut Calin care a trebuit sa alerge in toate colturile scenei pentru a comuninca cu toti spectatorii.

Interviu Calin Goia

Concert Voltaj Meci de Box

Foto: Andrei Ciomirtan pentru Redactia4fun

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...