Andreea Balan si-a facut de cap cu dansatoarele la filmarile „Like a Bunny”

0
710

Andreea Balan a finalizat filmarile pentru clipul Like a Bunny in regia lui Alex Ceausu de la Ador media. Din cate putem observa cei doi fac o treaba minunata impreuna, iar productiile Andreea B. ce sunt sustinute de clipurile realizate de  Alex Ceausu au un succes nebun. 

Clipul filmat dupa o reteta similara vara trecuta pentru piesa Trippin’ in insula Corfu a prins atat datorita atmosferei transmise , dar si datorita tinutelor sexy abordate de Andreea si dansatoarele.

La fel a procedat si anul acesta cantareata -dansatoare, a plecat timp de o saptamana alaturi de echipa de productie in insula Creta si a fimat, s-a distrat si iar a filmat :))

„A fost cald asa ca eu si colegele mele am filmat in costume de baie si ne-am facut de cap cum am stiut mai bine! Like a Bunny inseamnadistractie cu fete frumoase! :))”

Asteptam cu interes sa vedem ce o sa „scoata” Cristi Smarandoiu de la post productie, dar nu ne facem griji ca produsul finit nu va fi de cea mai buna calitate.

Andreea se afla in cel mai mare turneu facut vreodata in Romania – Mix Music Evolution care strabate toata tara, trecand prin 33 de orase cu 100 de zile de spectacol. In fiecare sambata pana la sfarsitul anului, artista impreuna cu Petrisor si colegele sale, prezinta Dancing Show

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=4zDBOK0bTz4[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: