DreamHack 2014 in Romania pe 26-27 aprilie

Date:

Dreamhack 2014DreamHack 2014 vine din nou in Romania, cel mai mare turneu electronic din lume se tine din nou in Bucuresti, la Sala Polivalenta in data de 26 si 27 aprilie. Romania va deveni zona rosie a gaming-ului, vor fi impreuna cei mai cunoscuti jucatori de esports din lume, dar si cei mai pasionati fani al jocurilor video.

Este foarte clar de ce din nou DreamHack se tine in Romania, aici avem o viteza excelenta de internet, si sa nu uitam ca Romania a castigat foarte mult teren in ultimii ani cand vine vorba de sportul electronic. Ma bucur ca in Romania se tine cele mai importante turnee internationale de gaming, competitii pentru vizitatori, cosplay dar si divertisment digital.

Surpriza din acest an mi se pare lipsa unui turneu Counter-Strike: Global Offensive, m-am uitat atent pe site-ul DreamHack.ro si nu am vazut nicio informatie referitoare la un turnetu de Counter-Strike. In schimb vor fi urmatoarele turnee:

  • Starcraft 2 DreamHack Open
  • Dota 2 – DreamHack Bucharest 2014 Invitational
  • Dota 2 – 1v1 Challenge
  • FIFA 14
  • Hearthstone: Heroes of Warcraft
  • League of Legends – 1v1 Challenge
  • League of Legends – Cupa Liceelor – Editia #2
  • Super Street Fighter IV

Editia trecuta de dreamhack m-a facut prezent acolo in cele doua zile, in prima zi am fost prezent mai mult de curiozitate sa vad despre ce este vorba mai mult, dar in ziua a 2-a am fost prezent pentru un mic lanparty organizat de Romelecom pentru Bloggeri, unde am fost si eu prezent, pentru mai multe informatii dar si fotografii poti sa accesezi Refu Blog.

Bilete online DreamHack 2014

Tot in cadrul DreamHack 2014 va fi prezentat si SteamBox, prototipul Steam Controller a celor de la Valve. Biletele se pot achizitiona online dar si in cele 2 zile de eveniment, de la casa de bilete.

Costul biletelor incepe de la 35 lei si pot ajunge la 300 lei pentru accesul VIP. Biletele se pot cumpara online de pe site-ul computergames.ro

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
DIGITALhttp://www.revistaomf.ro
Blogger pasionat de Tehnologie, IT, fotografie si videografie. Scriu in categoriile: Film si IT&Games, prezent in online de 15 ani, in prezent atentia indreptata catre optimizarea SEO si Social Media. Foarte atent la detaliu, cred ca sunt putin perfectionist! Online pe www.revistaomf.ro
spot_imgspot_img

More like this
Related

În cât timp se recuperează investiția în panouri solare?

Atunci când cineva alege să investească în panouri solare,...

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...