Allview va lansa Smartphone-ul romanesc

Date:

Allview este una dintre companiile romanesti cu o dezvoltare rapida in ultimii ani, astfel a reusit sa atinga o cifra de afaceri impresionanta prin productia de telefoane mobile  si diverse produse electronice.

In mai putin de o luna de zile Allview va lansa Smartphone-ul  romanesc Dual SIM – P1 AllDro, avand o serie de facilitati de ultima generatie. Va rula sistemul de operare Android, va avea conectivitate la internet prin Wi-Fi, GPRS si EDGE si sistem de navigaţie GPS.

“Pentru a veni in intampinarea cerintelor clientilor nostri am dezvoltat smartphone-ul Android – P1 AllDro care va aduce un grad sporit de mobilitate utilizatorilor prin tehnologiile incorporate. Segmentul celor care sunt in cautarea unui telefon inteligent este in crestere, drept urmare compania noastra a investit in optimizarea sistemului sau de operare care va oferi o experienta imbunatatita clientilor inca de la prima utilizare.”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)

1 COMENTARIU

  1. […] Sursa:  Redactia4fun […]

Comentariile sunt închise.

spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...