Interviu Sore si Mihai Ristea – distractie la bowling

Date:

Gasca de la Redactia 4 FUN a fost prezenta in urma cu cateva zile in club Oxygen din Sun Plaza pentru o distractie de senzatie cu doi dintre artistii de succes de la HaHaHa Production: Sore si Mihai Ristea.  Cei doi au compus o piesa care se bucura de mare succes in acest moment Beautiful Life. Mihai a compus prima linie melodica, Sore primul vers si  asa s-a nascut piesa…intr-o noapte de lucru la studioul „zambaret”. Pentru ca DA… artistii muncesc si noaptea, nu doar canta in cluburi, s.a.m.d.

Am stat de vorba despre muzica, timp liber, perceptia publicului vis-a-vis de aceasta colaborare, nu de alta dar unii dintre fani se intrebau daca sunt sau nu impreuna. Aflati in mod cert urmarind interviul.

 interviu sore

 

Initial Sore a spus ca nu se pricepe la bowling, dar pana la urma ne-a aratat ca nu este chiar asa si se descurca foarte bine. In schimb Mihai ne-a spus ca in timpul liber face ..tot muzica.

In cadrul acestor sesiuni avem mai multe intrebari trasnite: intrebarea fara treaba, ce ai face si ce nu si ce ar fi daca. Pe cei doi i-am supus provocarii: Ce ai face si ce nu ?

Pentru Sore: Ai sari cu parasuta sau ai canta o manea ? Artista a raspuns ca nu ar avea o problema sa cante o manea si nici sa sara din avion cu parasuta.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...