Interviu Sore si Mihai Ristea – distractie la bowling

0
1795

Gasca de la Redactia 4 FUN a fost prezenta in urma cu cateva zile in club Oxygen din Sun Plaza pentru o distractie de senzatie cu doi dintre artistii de succes de la HaHaHa Production: Sore si Mihai Ristea.  Cei doi au compus o piesa care se bucura de mare succes in acest moment Beautiful Life. Mihai a compus prima linie melodica, Sore primul vers si  asa s-a nascut piesa…intr-o noapte de lucru la studioul „zambaret”. Pentru ca DA… artistii muncesc si noaptea, nu doar canta in cluburi, s.a.m.d.

Am stat de vorba despre muzica, timp liber, perceptia publicului vis-a-vis de aceasta colaborare, nu de alta dar unii dintre fani se intrebau daca sunt sau nu impreuna. Aflati in mod cert urmarind interviul.

 interviu sore

 

Initial Sore a spus ca nu se pricepe la bowling, dar pana la urma ne-a aratat ca nu este chiar asa si se descurca foarte bine. In schimb Mihai ne-a spus ca in timpul liber face ..tot muzica.

In cadrul acestor sesiuni avem mai multe intrebari trasnite: intrebarea fara treaba, ce ai face si ce nu si ce ar fi daca. Pe cei doi i-am supus provocarii: Ce ai face si ce nu ?

Pentru Sore: Ai sari cu parasuta sau ai canta o manea ? Artista a raspuns ca nu ar avea o problema sa cante o manea si nici sa sara din avion cu parasuta.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: