Allview lanseaza astazi telefonul Dual SIM ultraslim – S4 Steel

Date:

Recunosc ca in ciuda faptului ca folosesc un telefon dual sim nu am avut curajul sa-mi cumpar un Allview, cu toate ca de fel sunt sustinator a tot ce este romanesc si nu spun asta doar  ca vine 1 decembrie 😀 In ciuda faptului ca Allview are numeroase modele pe piata ceva m-a „retinut” in achizitionarea unui telefon de la ei.

Ce anume? Am inteles de la cei care folosesc un astfel de aparat ca „nu se aude foarte bine si nu esti auzit foarte bine”. Nu stiu daca este sau nu asa, dar zvonistica bate informatia reala de multe ori 🙁

Sincer mi-as dori sa am ocazia sa testez un telefon mobil dual sim  Allview, produs de firma din Brasov VISUALFAN, astfel sa-l pot recomanda cu incredere si sa fac parte din cei care „ataca” zvonistica negativa cu o parere „de bine” in urma unor teste. Cu siguranta ar fi bine daca cei de la Allview  ar face o serie de parteneriate cu magazine importante din tara (unde sa poti testa telefonul)  sau de ce nu ? cu o serie de oameni din online care sa testeze astfel de produse si sa-si spuna corect parerea in raport direct cu pretul 😀

Allview lanseaza astazi telefonul Dual SIM ultraslim – S4 Steel.

Ce este interesant la acest telefon?
– Design-ul elegant

– Model slim (Grosime de doar 8.3 mm modelul)

-Carcasa  metalica

– Camera de 3,2 mp

– Pretul foarte accesibil (pretul de lansare de doar 299 lei)

Telefonul se remarca prin meniurile atractive si clar definite. Culorile utilizate pentru icon-uri se potrivesc perfect cu exteriorul metalic.Accesarea lor determina o mai bune vizualizare a meniului prin transformarea nuantelor metalice in neon.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...