Alexandra Stan despre viata ei setimentala: „Acum sunt soloo”

Date:

Alexandra Stan
alexandra stan

Alexandra Stan iubit nou ? Nici vorba 😀

Artista a fost invitata luni dimineata la Alarma PRO FM, iar acolo le-a dezvaluit djilor cateva dintre „secretele” din viata ei. Recent artista a lansat al patrulea si ultimul vidoclip.” Thanks For Leaving „ce formeaza impreuna un scurt metraj.Atat mesajul vizual cat si cel muzical sunt in stransa legatura cu viata artistei si experienta princare a trecut in urma cu un an, atunci cand a fost aproape desfigurata de Marcel Prodan ( fostul ei manager si iubit )
Intre timp ea si -a revenit din punct de vedere fizic si psihic si chiar si-a facut curaj si a pozat nud 😀 Ea a  dorit sa faca publica aceea intamplare dramatica prin care a trecut tocmai pentru a le da curajul si altor femei sa nu mai accepte  violenta domestica.

Alexandra Stan: Acum sunt single si imi place

In legatura cu viata personala artista a dezvaluit ca e singura, nu exista un iubit in viata ei.”Imi place ca sunt sigura, am mai mult timp pentru mine; sa ma uit la filme, sa merg la sala sa fac toate acele lucruri care imi fac placere.In prezent pot sa spun ca muzica mea ma reprezinta 100 %.

Alexandra Stan – Thanks For Leaving

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...