Alex Mica – Dora Dora (New single)

Date:

alex-mica-dora-dora

 

Alex Mica ne prezinta un  single de vara cu care spera sa ne tina conectati la muzica sa pe plaja si in cluburi. Dora Dora este o productie 1Artist Music.  De compozitie si de productie s-au ocupat:  Alex Mica, Dony si The Kid carora li s-a alaturat si Mr.Sax, colegul de scena al lui Alex Mica, care si-a pus amprenta asupra piesei prin tema de saxofon deosebita.

„Dora Dora este o melodie exotica despre o fata deosebita de care, la un moment dat, am fost chiar indragostit si care exista cu adevarat, fiind un cunoscut designer vestimentar din Bucuresti. Piesa are un parfum de vara foarte puternic si un sound nou, tocmai bun cred eu pentru petrecerile din sezonul acesta estival. Mie imi place foarte mult, sper sa devina un single si un hit. Publicul va decide acest lucru” , declara artistul.

Povestea melodiei Dora Dora este inspirata de o calatorie idilica traita de artist cu o frumoasa tanara (Dora), pe micuta insula vulcanica din Oceanul Pacific, Bora Bora.

La inceputul anului Alex Mica ne-a mai prezentat o piesa, si anume Save My Heart, o puteti asculta mai jos:

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...