Alături de colegii mei, la Desperados-party

Date:

Nebunia distractiv de plăcută din Floreasca, un cartier al Capitalei, mi-a dat fiori şi cred că m-aş reîntoarce oricând dacă în Hala Automatica, ar zornăi chitarele, keyboardurile şi tobele trupelor, aşa cum s-a prezentat situaţia în cadrul evenimentului Desperados, ce a strâns peste 5000 de participanţi la show. Compania în sânul redacţiei a fost una reuşita şi memorabilă, dar cuvinte de laudă pot adresa şi organizatorilor care s-au implicat şi au dat tot ce a fost mai bun din ei. Deci, România şi-o merită la capitolul, monden-trend-publicitate-advertising. De parcă nu e de ajuns, VIP-urile şi-ar fi dorit să fi stat mai mult, până la capătul evenimentului, dis-de-dimineaţă, dar cum afacerile sunt prioritate, nr.1 în viaţa de zi cu zi, ori în spaţiul privat, m-am mulţumit şi eu să îi văd mai de aproape pe Cătălin Măruţă, Andreea Raicu şi lista ar putea continua.

Privilegiul a continuat să îi văd mai aproape şi pe cei care au urcat pe scenă, debordând de tinereţe şi manifestându-se artistic, cât mai vulcanic. Despre cele trei trupe prezente, nu mai are rost să vorbesc, pentru că le ştiţi deja, iar notele acordate evoluţiei lor, nu sunt de colea.Trec de 10! Cu sonorizarea a fost mai greu, dar o să le treacă organizatorilor dacă cineva sus-pus i-a păruit ori certat.

Unele guri mai mult sau mai puţin oficiale, neincriminând în vreun fel intenţia presei de a se băga mai peste tot, când vine vorba de cârcoteală, au spus că aşa ceva, mai rar au văzut, cu trimitere la capitolul: bună organizare pentru un astfel de festival cu tentă rebelă, amazoniană, şopârloasă, ca să-l parafrazez un pic pe un amic de al meu, care îşi holba ochii la şerpii din platoul Halei Automaticii, gazda industrială a evenimentului monden.Chiar dacă mai există şi alte guri tinereşti care au afirmat că au plecat cu un gust amar de acolo, pentru că, o dată ce intraseră în grupuri după ora de acces, 21.30, ai lor amici se rugau insistent de securitatea BGS, să fie lăsaţi înăuntru dar ghinionul le surâsese,  peste 3000 de oameni ceva mai norocoşi s-au dezlănţuit pe Suie Paparude, Les Elephants Bizarres si Sistem, au dansat pe melodia Desperados, iar la Capela Desperados s-au oficiat peste 300 de căsătorii. Fiind prezent încă de la ora 8 seara,  pot să spun că am plecat de la eveniment cu o impresie bună, cu gândul că Desperados nu a fost mai prejos faţă de alte concepte branduite ale berii din afară, care iată, îşi face loc şi în România, cu surle şi trâmbiţe!E realitate ce s-a întâmplat acolo, mi-a plăcut şi prezentarea făcută de Vlad Craioveanu, pe care îl respect pentru implicarea sa în astfel de show-uri care scoate lumea din plictiseală, dar aş veni cu o sugestie clară pentru toţi fanii Desperados: »faceţi bine, consumaţi şi mai multă bere, astfel încât, la următorul eveniment de un aşa calibru monden, afară să astepte sute de tiruri care să preia zecile de mii de sticle de bere, la 0,33 L, gata golite, bineînţeles, băute gratis, că e doar Desperados.Chiar dacă paguba frumoasă s-ar ridica la zeci de mii de euro.Heineken e ditamai, nu ? Îşi scoate banii, fără probleme !Eu ce să vă mai zic: have enjoy,  so fun, with 4FUN! Cu bine, şopârlelor, dragilor amazonieni, tatuaţi, mondenilor, băutori înrăiţi de Desperados !!!Ne revedem la următorul eveniment udat cu bere, sau: altceva!

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=2GEqdpC7PjU&feature=channel_video_title[/pro-player]

Giani Marinache

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:

1 COMENTARIU

  1. Multumim tuturor care au fost alaturi de noi!Ne vom revansa cu o alta petrecere!!!

Comentariile sunt închise.

spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...