AM AFLAT DE CÂTE ORI PE AN SE CEARTĂ UN CUPLU!

Date:

Este cert că şi în cele mai strânse şi sincere relaţii există certuri. Iar motivele sunt diverse, plecând de la stresul zilnic până la familie, copii sau chiar de la subiecte infantile şi neimportante. Dar, v-aţi întrebat oare de câte ori pe an se ceartă un cuplu normal? 😀 Cercetătorii britanici vin şi cu raspunsul: de 312 ori.

Ei au descoperit şi care sunt cele mai dese motive de ceartă. Firele de păr aruncate în chiuvetă, urmele de murdărie din vasul de toaletă şi intervalul de timp prea mare de care are nevoie unul dintre parteneri pentru a se pregăti înainte de a ieşi în oraş sigur duc la o discuţie aprinsă.În acest top al motivelor de ceartă se mai află şi schimbarea postului TV când partenerul urmăreşte ceva, implicit cearta pe telecomandă şi neînlocuirea sulurilor de hârtie igienică de la baie.

Ne certăm şi dacă partenerul nostru nu trage apa la toaletă sau lasă capacul ridicat, dacă îşi aruncă şosetele pe unde nimereşte sau dacă uită luminile aprinse.

Inedit este că cercetătorii au descoperit şi ziua în care ne certăm cel mai des. Este vorba de seara de joi, cu puţin înainte de ora 20:00. 😀

Studiul a fost realizat pe un eşantion de 3000 de persoane.

Sfatul Redactia4fun este să evitaţi aceste certuri şi să încercaţi să comunicaţi mai mult între voi. Dacă el lasă capacul ridicat spune-i frumos că nu îţi place şi data viitoare poate nu va mai face la fel. Dacă ea îţi schimbă canalul chiar când era fază de gol, nu te enerva şi arată-i că meciul e important pentru tine. 🙂

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...